Yayın Tarihi:11 01 2016 23:43(1564)

(ANALİG) Judo Yıldız Müsabakaları Gerze‘de gerçekleştirildi

Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2015 – 2016 yılı faaliyetprogramında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Judo Yıldız Erkek-Kız Grup Müsabakaları 9-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Sinop/Gerze ‘de, Gerze İlçe Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Gerze İlçe Spor Salonu'nda 9 Ocak 2016 Günü yapılan Açılış Seremonisi, Gazi Mustafa Kemal İlkokul öğrencilerinin halk oyunları gösterisinin ardından gerçekleşen, Bayrak seremoni yürüyüşü ile Judo müsabakaları start aldı.

Amasya, Bartın, Bolu, Çorum, Düzce, Kastamonu, Samsun, Sinop ve Zonguldak toplam 9 ilden Kız/Erkek 102 Sporcu, 16 Antrenör, 13 İdareci, 12 Hakem, 3 Federasyon Temsilcisi toplamda 146 kişinin katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yıldız Erkek-Kız Grup Müsabakalarında Sinop Judo Kız Takımı 6. olarak grup yarı finaline yükseldi.

Sinoplu sporculardan 40 kg ‘da Gizem Sarıca, 52 Kg ‘da Ebru Şen ve +73 Kg'da Berkay Alptekin 3.oldu.

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakalarına katılan illerin temsilcileri memnuniyetlerini dile getirirken, turnuvanın sorunsuz bir şekilde bittiğini belirterek, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dediler.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara, katılan illere katılım ve başarı belgelerini protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

124195


Tasarım:DtGaNi