Yayın Tarihi:12 01 2016 00:20(7131)

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Koncuk'a Büyük Destek

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un “BAYRAK ŞİİRİ YENİDEN DERS KİTAPLARINA KONULSUN” çağrısı kamuoyunda ve medyada büyük destek buldu.

Bazı basın yayın organları bu çağrıyı manşetlerine taşırken, sosyal medya üzerinden de Genel Başkanımız İsmail Koncuk’a destek mesajları yağdı.

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yaptığı çağrıda, “Bayrak Şiiri, ders kitaplarına tekrar konulsun. Bu şiir bütün nesillere öğretilsin! Milli Eğitim Bakanlığı hatadan dönmelidir. Tüm arkadaşlarımız bayrak şiirinin ders kitaplarına konulmasına destek olmalıdır.” demiş ve bu çağrı sosyal medya da bir anda büyük yankı uyandırmıştı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: eğitim bir-sen 12 01 2016 16:08
evet, konmalıdır, destekliyoruz.milli hissiyatı güçlendirecek önemli unsurlardan biri de "bayrak şiiri" dir. bir de "bu vatan kimin?"


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

108777


Tasarım:DtGaNi