Yayın Tarihi:13 01 2016 19:26(1283)

Rektör, Ayancık İlçesini Ziyaret Etti

Sinop Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, inşaatı devam eden Ayancık Meslek Yüksekokulu’nu yerinde incelemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ayancık İlçesi’ni ziyaret etti.

Yeşilin mavi ile buluştuğu Ayancık İlçesi’nde, ilk olarak Sinop Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Sezgin, Ayancık MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali Karaçuha, Sinop Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet Atlı ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Adem Yavuz Avşar, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Belediye Başkanı Ayhan Ergün; “ Doğa harikası olan Ayancık İlçemizde yeni hizmete alınacak Ayancık MYO binası ile birlikte, daha fazla üniversite öğrencisine ev sahipliği yapmak için el birliği ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayancıklılar olarak Sinop Üniversitesi'ni çok önemsiyoruz.” dedi.

Sinop Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ise Ayancık Meslek Yüksekokulu’na değerli katkılarından dolayı Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’e teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Sinop Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, inşaatı devam eden Ayancık Meslek Yüksekokulu’nu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Sezgin, Ayancık MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali Karaçuha, Sinop Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet Atlı, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Adem Yavuz Avşar ve yüklenici firma yetkilisi Hasan Tolga Demir ile birlikte inceledi ve bilgiler aldı.

Daha sonra Sinop Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Ayancık Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari personeli ile bir araya geldi. Ziyarette Ayancık MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali Karaçuha, Ayancık MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Muhammed Ali Zoroğlu ve Öğr. Gör. Gizem Bekar Ayancık Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verdi.

Bilimsel ve ahlaki değerlerle donanmış örnek öğrenciler yetiştirme hedefi ile yola çıkan Sinop Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Ayancık Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile de sohbet etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

107900


Tasarım:DtGaNi