Yayın Tarihi:15 01 2016 01:13(1974)

Sanayi Sitesi'nde Blok Bulmacası Çözülebilecek mi?

Sinop'un ilçelerinde en büyük sanayi sitesi konumunda olan, Boyabat Küçük Sanayi Sitesi'nde adrese göre dükkan bulmak, bulmaca çözmeye benziyor.

Yıllar önce hizmete giren ve Boyabat’a artık yeterli gelmeyen Boyabat Küçük Sanayi Sitesi'nde hangi bloğun nerede olduğu belli değil.

Uzun süredir bakımı yapılmayan ve yazıların silinmesiyle kaybolan blok numaraları, yenilenmediği için, hangi blok nerede bulunamıyor.

Boyabat Küçük Sanayi Sitesi'nin birçok sorunu ortada dururken, Küçük Sanayi Sitesi'nin bütçesi yokmuş yada Sanayi Sitesi'nin acilen kemer ihtiyacı varmışcasına, siyasilere basit bir kemeri, reklam malzemesi haline getirenler, umarız bir an önce blok yazılarını yazdırıp, Sanayi Sitesi'ne elinde adresle gelen vatandaşları blok blok gezdirip esnaf aratmazlar.

Burada sadece sanayiye gelen müşteriler değil, sanayi sitesinin birçok esnafı da mağdur edilmektedir.

Haber: Boyabat haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: haha 15 01 2016 06:17
boyabatın görüntüsünü kötüleyen tek yer çöplük bir nevi saçma sapan tabelalar yazılar görüntü çöplüğü ver adam lastiği plastigi savuruyor atıyor yazık yahu

3. Yorum: müşteri 15 01 2016 03:01
sanayi mi çöplük mü belli değil. ne bir düzen var ne de tertip. adamlar dükkanın içini, dışını, sağını, solunu, ne kadar köşe, duvar dibi varsa depo niyetine kullanıyor. rezil bir durum.

2. Yorum: tırpan57 15 01 2016 02:31
evet sanyı stesıne bir ayar bir duzen gerekıyor sadece bilok ve adresle ılgılı deyıl her yer hurdalık gıbı cal camur su birikintisi dukkanının kapspnı bacasını aldıgı gunden berı boyamayan arkadaslar var olmaz ya once adrese bılok adına gerek yok bız once kendımızı duzeltmemız lazım ben boyle dusunuyorum

1. Yorum: gökhan 15 01 2016 01:46
efendi efendiii burası alışveriş merkezi değil sanayi sanayiii abarttığınız gibi bir sorunu yok sanayinin kaç kere gördünüz elinde blok numarasıyla dükkan arayan müşteri sanayide kaç kişi gördünüz aradığı dükkanı bulamayan saçma haberler yapmayın artık yeter


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113320


Tasarım:DtGaNi