Yayın Tarihi:15 01 2016 23:56(1698)

1128 Vatan Haini Üniversitelerden Defol!

Milliyetçi Öğrenci Konseyleri Platformu bir bildiri yayınlayarak ,1128 sözde akademisyenin Üniversitelerden gönderilmelerini istedi. İşte o bildiri;

1128 Vatan Haini Üniversitelerden Defol!

Bizler "Türkiye öğrenci Konseyi Başkanlıkları" olarak siyasi hükümetlerin geçici, devletin baki olduğu düşüncesine bağlı olarak vatanımızın, milletimizin ve bütün milli-manevi değerlerimizin arkasında durarak devletimizin, güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu bugün bir kez daha ifade ediyor.. Üniversitelerde terör faaliyetlerinin gün geçtikçe arttığını, gerekli tedbirlerin alınmasına dair çağrıları, bugüne kadar, sesimizin çıktığı kadarıyla duyurmaya çalıştık.

Terör destekçisi 1128 sözde akademisyenin üniversitelerde ne tür işlerle meşgul olduğunu birçok kez dile getirdik. Son dönemde birçok üniversitede yaşanan hadiselerde boy gösteren yüzü peçeli eli kanlı caniler ,havai fişek molotof ve bombayla kampüsleri işgale kalkışırken kimlerin yardım ve yataklık ettiği ortaya çıkmıştır. Bu 1128 PKK propagandacısı, üniversitelerde ilmi faaliyetlerle uğraşmak yerine Türk devletinin ve milletinin birliğine bütünlüğüne kart etmenin yarışına girişlerdir. Bu Sevr artığı sözde akademisyenler, üniversitelerde eğitim, öğretim hakkını gasp eden dağ kaçkınlarının hamileridir.

"Devlet doğuda katliam yapıyor" naraları atarak,bir de bildiri yayınlayıp altına imzalarını atan bu vatan hainlerinin biz de öğrenci temsilcileri olarak üniversitelerdeki kadroları işgal etmelerini istemiyor, gerekli yaptırımların uygulanmasını ve derhal görevlerine son verilmesini istiyor.. Bu çerçevede YÖK'ü ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilgili diğer makamlarını göreve davet ediyoruz.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Haber: Haberhergün

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: zamanında 16 01 2016 16:43
bunlar zamaınıda 6 ncı filo defol diyen amerikan askerlerini denize atan genclerede saldıranların devamı

1. Yorum: haha 16 01 2016 03:33
milliyetciliği ayaklar altına alan kişiye ses çıkarmayan öğrenci konseycileri mafya babası sedat peker ve rte denilen kişinin tahditleriyle atağa geçti ve saldırıyor garip


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

85470


Tasarım:DtGaNi