Yayın Tarihi:16 01 2016 18:32(707)

İl Milli Eğitim Müdürü Türkkan’dan İl Müftüsü Erkan’a Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Şube Müdürü Ahmet Demir Umreden yeni dönen İl Müftüsü Mustafa Erkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Şube Müdürü Ahmet Demir 12 Aralık 2016 Tarihinde Umreden dönen İl Müftüsü Mustafa Erkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun Cenab-ı Hak Umrenizi mebrur eylesin dileklerinde bulundular.

İl Müftüsü Mustafa Erkan Misafirlere zemzem ve hurma ikram etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “23 Aralık 2015 tarihinde kafile başkanı olarak Sinop’tan oluşturulan kafile ile birlikte Sinop’tan kutsal topraklara gittik. Elhamdülillah 20 günlük umre programını umrecilerimizle birlikte dolu dolu geçirdik. Sinop’tan ve değişik yerlerden gönderilen selamları yerlerine ulaştırarak,Kutsal Mekanlarda Beytullah’ta ve Ravzaı Mutahharada Sinop’umuz için ve Ülkemizin selameti için,tüm Müslümanlar için dualar ettik.Rabbim herkese o mübarek beldelere giderek oradaki manevi hazzı yaşamayı nasip etsin'' dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15881


Tasarım:DtGaNi