Yayın Tarihi:16 01 2016 22:02(2639)

Köprünün Kenarından Çaya Giriş Kapatıldı

Boyabat Köprüsü'nün kenarından, Gazidere Çayı'na inen araç yolu beton duvar ile kapatıldı.

Böylece araçların bu yoldan çayın kenarına inmeleri engellendi. Özellikle yaz aylarında, çayda suyun azalması veya kesilmesinden dolayı buradan çayın kenarına inen araç sahipleri, araçlarını park ediyordu.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: halk tanesi 19 01 2016 23:52
ne yani havalar düzeldiğinde çay bahçesine oturup muhabbet ederken paçalı donla araba yıkayan herifleri göremeyecek mi millet. çok yazık milli hobilerimizden biri daha tarihe gömüldü.

5. Yorum: mustafa 19 01 2016 00:39
cay ya park ettikleri zaman baskan oraya park ettirmesene , ettirmeyince niye ettirmiyorsun . ne zamandan beri dereye araba parki ediliyormus . belediye binalari yikildi neden yiktiniz dediniz buda ayni kisiler gene . koskoca park alani oldu . ya sizin amaciniz nedir , tekide kimin sikintisini giderirse allah ta onun sikintisini giderir. birader park diyen arkadas ak partinin tek sikintisi vatanini dusunmeyip menfaat ugruna olan insanlar tek sikintisi , yani allah sizin belanizi versin sikinti gitmis olur

4. Yorum: boyabatlar 17 01 2016 18:11
bu iş yapılırken kime danışıldı ? zamanında niye yapılmış bu yol öyleyse ? bu yol olmalıydı beyler olmalıydı. iyi kötü bir işe yarıyordu. yazın gelen gürbetçiler otapark olarak çaya neyin sığınıyordu ? noldu ? iyi mi oldu yani ?

3. Yorum: yav 17 01 2016 17:17
yarın bir gün araba inmesi gerekir ona göre açılır kapanır bir şey yapsaydınız keşke ama bir bakıma iyi olmuş çayın güzelleştirilmesi gerekiyor bir ay önce başlanırsa güzel olur pls ...

2. Yorum: park 17 01 2016 08:34
zaten park sorunu vardı.azda olsa sorunu çözüyordu.bu millet ne yapacak.ne yapılmak isteniyor.hayırlı işler yapmak lazım.kim birinin sıkıntısını giderirse allah'ta onun sıkıntısını giderir.allah yolundan saptırmasın.amin

1. Yorum: öz boyabatli 16 01 2016 22:44
yahu ne iyi yaptı bu başkan


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34652


Tasarım:DtGaNi