Yayın Tarihi:19 01 2016 18:21(1015)

Ayancık'ta iki ev tamamen yandı

Ayancık'a bağlı Hüseyinbey Köyü Terze Mahallesi'nde Şevki Çelik'e ait olan birbirine bitişik iki ahşap ev henüz bilinmeyen bir sebeple tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangında can kaybı olmazken, evde yaşayan Ekrem Çelik yüzünden ve boynundan hafif şekilde yanarak tedavi altına alınmış ve tedavisinin ardından taburcu edildi.

Çıkan yangında baba evleri tamamen yanan Coşkun Çelik, Ahmet Çelik ve Ekrem Çelik kardeşler gazetemiz aracılığıyla, "Yangın esnasında süratle yangın yerine intikal ederek gayretli şekilde görev yapan sağlık, itfaiye, jandarma ve orman işletme müdürlüğü ekiplerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

Yangının hemen ertesinde maddi, manevi ilgi, alaka ve yardımlarını esirgemeyerek moralimizi üst seviyede tutan Sayın Kaymakamımız Adem Keleş'e, Vakıf çalışanlarına ve heyetine, değerli Belediye Başkanımız Ayhan Ergün'e ve gayretli ekibine, kadirşinas dost, akraba, arkadaş ve köy komşularımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz" açıklamasında bulundular.

Haber: Ayancık Doğuş

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

43167


Tasarım:DtGaNi