Yayın Tarihi:19 01 2016 23:25(2036)

Yukarı Divan Köyleri Dernek Başkanı Cemil Elmacı güven tazeledi

Boyabat İlçesi Yukarı Divan Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Kongresini geçtiğimizpazar günü Üsküdar Belediyesi’nin Burhaniye Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kongreye tek liste ile giren Başkan Adayı Cemil Elmacı güven tazeledi.

Boyabat İlçesi Yukarı Divan Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği, olağan kongresini Üsküdar Belediyesi Burhaniye Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için yapılan oylamada Cemil Elmacı güven tazeleyerek yeniden dernek başkanlığına seçildi.

Divan Başkanlığını İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli Eyüp Ermiş’in yaptığı olağan kongreye dernek üyelerinin yanı sıra davetliler arasında bulunan SİYAD Genel Başkanı ve İşadamı Keramettin Arpacı ile genel başkan yardımcıları Osman Çakır ve İsmail Diri de katıldı.

Boyabat İlçesi Yukarı Divan Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Kongresi, Geçici Divan Başkanı ve üyelerinin belirlenmesi ve delegelerin oylarıyla seçilmesiyle başladı. Divan Başkanı seçilen Eyüp Ermiş’in, daha önceden gazetelerde ilan edilen gündem maddelerini üyelere hatırlatılmasının ardından kongre süreci Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Yönetim ve denetim kurulunun faaliyet raporları, tüzük maddelerinde yapılan değişiklikler, tahmini bütçe, yeni yönetim ve disiplin kurullarının asıl ve yedek üyeleri ayrı ayrı okunduktan sonra sırasıyla oylanarak üyeler tarafından kabul edildi.

Başkan Cemil Elmacı yaptığı teşekkür konuşmasında: “Bizler, sevinçlerimizi ve acılarımızı birbirimizle paylaşmak, kültürümüzü yaşatmak, yardımlaşmak, dayanışma içerisinde bulunmak kısaca insanlığın ortak paydasında bir araya gelmiş, medeniyetler şehri İstanbul’a Sinop’tan kültürüyle göç etmiş insanlarız. Burada doğan ve büyüyen yeni nesillerimize kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi imkânlarımız el verdiğince anlatma ve yaşatma gayreti içirişindeyiz. Az önce burada yıllık faaliyetlerimiz sizlere okundu. Sıkıntı çektiğimiz konular oluyor. Onları da çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün bu kadar hemşehrimizi bir arada görmek gerçekten büyük bir mutluluk. İşte dernekçiliğin güzelliklerini görüyor ve yaşıyoruz. Sizlerin oylarıyla yeniden yönetim kuruluna seçilen bir hemşehrileriniz olarak güveninize layık olmanın gayreti içesinde olacağız. Dernek faaliyetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarım adına hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

36386


Tasarım:DtGaNi