Yayın Tarihi:20 01 2016 18:10(1823)

DÜZ-DER Yönetim Kurulu Toplantısı

DÜZ-DER (Kolaz Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) 4. Olağan Genel Kurulu'nun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı Kuran-ı Kerim ve dua ile başladı. Yönetim Kurulu üyelerinin görev dağılımları yapılarak yönetime yeni katılan üyelerle tanışma kaynaşma sağlandı. Derneğin başarısı ve yapılacak hizmetler için bazı kararlar alınarak devam eden toplantı, Başkan Sadık Sakabaş’ın yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ve rahatsızlıkları dolayısıyla katılamayan üyelere geçmiş olsun dilekleriyle son buldu.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: bayabatlu 27 01 2016 02:39
ankaralı cantaci bizim dostlugumuz 10 yıl pastası kestigimiz arkadaslarimiz her ay bir araya gelmiştir bizim aramıza giremediniz için saldiriyorsunuz çünkü samimi değilsiniz dedikodu yapmaktan baska işiniz yok boyderin faaliyetlerine katilmamamiz hemserilerimize zarar veriyormuş,hani büyüttünuz ya derneği bizlere niye iftira atıyorsunuz, düzder de yonetimden biri çıkıp bir dönemde yönetimi çoğaltarak ben yapayım demek bölücülükmu oluyor. ama sizin kapasiteniz bu ışte bölücülük ne biliyormusun az olsun bizim olsun mantigidir.bizim hiç bir dernekle derdimiz yok,bu güne kadar hiç bir menfatimiz için dernekcilik yapmadık,senin menfaatin varki böyle konuşuyorsunuz ,sen onu başkanlarına sor kimlerin menfati olduğunu demekki biz doğru yoldayız kapı kapı gezip utanmadan her birimiz hakında iftira atarak gezdiniz bizlere iftira atanlara hakkımızı helal etmiyoruz.

5. Yorum: ankaralı 26 01 2016 23:55
onyıl önceki dostluğunuz ne hikmetse hep dernek yönetimlerini kaybettikten sonra glişiyor hemşerilerimize zarar vermek değilse hangi boyder etkinliğine katıldınız hangi hemşerimizle birlikte oldunuz. şimdide aynı şeyleri düzder kolaz köyleri derneği şimdi sırada asilder mi var daha sonra divan köyleri derneği başka başka varmı sırada ama siz bulursunuz içinizdeki kişilerle birlikte hep beraberdiler ama bazılarına menfaat uğruna vaat edilen yere güvenerekmi bu konuşmalar siz olduktan sonra büyümesi kaçınılmaz siz rahat olun hoş görü iyi niyet sizin anlayamayacağınız her şey düzder de var sizbölücülük yapmaya devam aynı otlaktan ayrılmayınız.size yakışanda bu.

4. Yorum: boybatlu 26 01 2016 08:50
ankaralı bir yerlere geldi derken allah aşkına nereye geldi yanında arkadaşları neredeler hangi dernekteler onlara helal olsun bir adım ileri gittiler asilder de toplandılar acaba neden, şimdi onlardami bölücü siz değiştirin bu kafayı sağa sola bölücü demeyi birakinda kendinize bir bakın,on yıldır aynı yerde otluyorsunuz ,hemserilerimize niye zarar verelimki bizler küçük bir dostluga önem veren kişileriz,madem çok büyük derneksiniz size nasıl zarar verelim tezata düşmeyin halk sizin arkanızda aşağıdan say yirmi kişi yukarıdan say otuz kişi boyabati temsil ediyonoz ha peş dogrusu,kimsen iyi cantacisin ankaralı

3. Yorum: ankaralı 25 01 2016 20:48
bir başkasına benzetilerek bi yerlere atıfta bulunarak ima edilen kişi sizlerin sandığı gibi olsaydı biyrlere gelemezdi oysa sizhala on sene önceki yaptığınız bölücülük bu günde düzdere uygalıdınız ama o zamandan beri demektirki aynı bağlandığınız otlakta otluyorsunuz artık değiştirin bu zihniyeti hemşerilerimize zarar vermektesiniz bu kafayla biyere varamazsınız aynı kişiler bi eksik bifazla olmadınız yaptıklarınız doğru olsaydı sayılarınız artmış olurdu hep aynı kafa aynı tarz.düzder yönetimi bu demektirki doğru yoldasınız ileri yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı halk arkanızda kim tutar sizi.

2. Yorum: duzkoylu 22 01 2016 03:41
başkan ve yeni yönetim birlikten beraberlikten yana tavır almamış olup üç dönem beraber çalıştığı arkadaşlarını ve derneğe destek veren koylulerini bölücü ilan etmiş olup, aslında derneğe şiddete ne kadar ihanet ettiklerinin farkında değiller, zaman herşeyin ilacı sizlerde birileri gibi ne kadar yalnız kalacaksınız göreceğiz.

1. Yorum: alıçatınlı 21 01 2016 00:41
düz der kolaz köyleri derneği genel kurulun ardından yapılan ilk yönetim toplantısı ve görev dağılımı yapıldığını bundan önceki yönetimde bulunan şahıslara ne bir teşekkür ne bir isimlerni bile zikretmeyok bu nasıl bir anlayış nasıl dostluk anlaşılır gibi değil.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24926


Tasarım:DtGaNi