Yayın Tarihi:20 01 2016 22:12(1062)

İl Müftüsü Erkan Vali Çetinkaya’yı Ziyaret Etti

12 Ocak'ta Umreden Dönen İl Müftüsü Mustafa Erkan ve Grup Hocaları Vali Çetinkaya'yı makamında ziyaret ettiler.

12 Ocak 2016 Tarihinde umreden gelen İl Müftüsü Mustafa Erkan,Grup hocaları Uzungürgen Köyü Camii İmam Hatibi Ekrem Ünal, Durağan Fatih Camii İmam Hatibi Dursun Yıldırım ve Yeşil Orman Camii Müezzin kayyımı Ramazan Kahrıman ile birlikte Vali Dr.Yasemin Özata Çetinkaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette İl Müftüsü Mustafa Erkan, Sinoplulardan oluşan bir kafile ile Sinop’tan kutsal topraklara gidildiğini ve oradaki yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi ve oradan getirdikleri hediyeleri Vali Dr.Yasemin Özata Çetinkaya’ya takdim etti.

Ziyaretten memnuniyet duyan Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya ise, “Cenab-ı hak umrenizi mebrur eylesin. Bu güzel ibadetleri yerine getirmek için mukaddes topraklara giderken toplanan kafilenin Sinoplulardan teşekkül etmesi, Sinop’tan gidip Yine Sinop’a gelinmesinin çok büyük bir kolaylık olduğunu belirterek bu çalışmalarından dolayı İl müftüsü Mustafa Erkan’a ve grup hocalarımıza teşekkür ederim”. dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24925


Tasarım:DtGaNi