Yayın Tarihi:21 01 2016 18:11(1484)

THY'den Sinoplulara yeni tarife sürprizi

Türk Hava Yolları'nın (THY) Mart ayında başlayacak olan yaz tarifesinde Sinop-İstanbul seferlerinde uçuşlar erken saatlere alınıyor. Değişiklik şimdiden yolcuları kara kara düşündürüyor.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Mart ayında başlayacak olan yaz tarifesinde Sinop-İstanbul seferlerinde uçuşlar erken saatlere alındı. Değişiklik şimdiden yolcuları kara kara düşündürüyor.

Mart ayı sonu itibariyle THY'den bilet almak isteyen Sinoplular, yeni terife sürpriziyle karşılaştı. Buna göre 27 Mart 2016 tarihinden itibaren İstanbul-Sinop seferleri haftanın 7 günü kalkış: 05:10, varış: 06:40 olarak belirlenirken, Sinop'tan İstanbul'a ise kalkış: 07:35 ve varış ise: 09:00 oldu.

Böylece özellikle İstanbul'dan Sinop'a uçmak isteyen vatandaşların saat 04:00'da Atatürk Havalimanı'nda olmaları gerekiyor.

Özellikle Anadolu yakasından Atatürk Havalimanına gitmek isteyen vatandaşların çok erken saatlerde yola çıkmaları gerekecek. Söz konusu saatlerde metro imkanın da olmaması vatandaşları şimdiden kara kara düşündürüyor.

Kararın yolcu sayısını düşürebileceği belirtiliyor.

Haber: Vitirn Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yenımahalleli 22 01 2016 05:32
yaptıkları bır hayır valla tesk ederız yaaa bu sekılıde olduktan sonra ne hayır kaldı bu ısın . sabahın köründe ucus mu olur ya .almanya mı ucuyoruz nereye ucuyoruz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67469


Tasarım:DtGaNi