Yayın Tarihi:23 01 2016 19:22(3324)

İkinci C Kollu Skopiİ Cihazı Hizmete Girdi

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde ikinci C kollu skopi cihazı kurularak hizmet vermeye başladı.

Beyin, sinir cerrahisi ve ortopedi ameliyatlarında kullanılan cihaz Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde hizmete girdi.

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde hali hazırda kullanılan C kollu skopi cihazına ek olarak lüzum gereği, ikinci C kollu skopi cihazı kurularak hizmet vermeye başladı. Bu cihaz sayesinde hastalar ameliyat esnasında, dijital ortamda röntgen görüntüleri alınarak, çok daha özellikli ve ayrıntılı kesin sonuçlu  müdahaleler yapılmaktadır. Operasyonlarda başarı ve konfor oranını arttıran, alanında en son teknolojinin kullanıldığı bu cihaz, özellikle beyin cerrahisi, ortopedi ve üroloji ameliyatlarında kullanılacak.

Ayrıca servislerde röntgene gidemeyecek hastaların yerlerinden kalkmadan röntgen çekimi imkanı sunulacaktır.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: hasta 27 01 2016 02:33
emeği geçen herkesden allah razı olsun. günlük 1500 hasta gelen bir ilçe hastanesinde elbette bazı sevkler olacaktır. yatak doluluk oranı çok yükselmiştir. 100 yatağın yüzüde dolu olduğu günler görülmektedir. bekir bey izinlere mevzuat sınırları içinde çok dikkatli davranmaktadır. hastane artık kabuğuna sığmıyor. yeni hastaneye geçeceği güne şafak saymaktadır. daha iyisi olabilir ama yinede güzel konumdadır. birkaç hekim ihtiyacı vardır onlarında bu dönem atamalarında geleceğine inanıyorum. saygılarımla.

6. Yorum: ümmet bayrak 26 01 2016 23:09
sağlıkçı ve bahane denen şahışlar yerinizi söyleyin geliyim yüz yüze tartışalım ha.

5. Yorum: ümmet bayrak 26 01 2016 21:45
ben ümmet bayrak adımı rahatlıkla yazıyorum,kimseden çekinmiyorum.sizde yürekli olun adınızı yazın.ben yanlış olan her şeye muhalifim kimsenin tarafında çanakçı değilim.ben doktor olmadığından basit bir muayene yüzünden sinop a gittim aynı gün kastamonuya gittim mağdur olduğum için derdi mi yazdım.ben kimsenin iznine karışmadım sinop ta 4 tane doktor var ne sıra telaşesi var nede muayene telaşesi var.adını saklayan şahıslar yürekli olun adınızı yazın öyle tartışalım.

4. Yorum: sağlıkçıya 26 01 2016 15:54
sağlıkçı adlı yorumcu herkesin doğal hakkı izin buna kimse karşı çıkmıyor mesai saatlerine de biraz riayet etseniz muayene kaçta başlıyor hekimler kaç gibi gelip muayene etmeye başlıyor onu da bi söylesen en ufak küçücük bir kazada dahi müdahale etmeden çevre sağlık kuruluşlarına sürekli sevkler ne kardesim bizler ihtimal üzerine mi yaşamaya zorunlu bırakılıyoruz, sana izne çıkma izin alma diyen yok labaratuar sonuçları hep anormal çıkıyor baska bir hastanede yaptır birbirini tutmuyor bunlara da önem verin bozuk makinelerin değişimlerinde de biraz çenenizi yorun arkadaş izine çıktı ise bir hekim yerini dolduracak geçici de olsa bir personel gelmesi gerekli iyi adam kalp krizi geçirsin izin de olduğu için hekim müdahale edecek uzman hekim olmadığı için adam sevk sırasında hayata veda etsin var mı böyle birşey evet var bura bizim çevrelerde var özelliklede boyabat durağan saraydüzü vatandaş allah a emanet......

3. Yorum: bahane 25 01 2016 17:37
emeği geçenlerden allah razı olsun ,başhekim beyin ve ekibinin gayretlerini görüyoruz hastane 5 yıldızlı gibi oldu malzemeler yenilendi bu millete iilikte yaramıyor,olmasa yok deniyo olsa başka bi bahane muhalefet olacağınıza onlar dr getiremezse siz getiriniz sayın ümmet bey illaki muhalefet olacaksınız kaaardeşim.teşekkür edin beya emeğe saygı duyun saygı duyun bizler takdir ediyoruz saygılar

2. Yorum: saglikci 25 01 2016 06:15
boyabattan tayin isteyen sağlık personeli 1.yorumcu gibi insan zihniyetinden dolayi tayin istiyor.öğretmenin,memuru
n,veznedarın vb.bütün kamu çalışanının izin hakkı vardır kullanır kimsede yorum yapmaz,sağlıkçının da izin hakkı var kullanmak zorunda iki gün izin alınca kıyamet kopuyor herkes yazıp çiziyor kimse robot değil sağlıkçı da etten kemikten ne istediğinizin farkında olun ondan sonra yorum yazın.

1. Yorum: ümmet bayrak 23 01 2016 22:18
hayırlı uğurlu olsun vatan'a millet'e o makinalar kendi çalışıyor mu?onu çalıştıracak hekim var mı?bizim hastahanenin maşallahı var hangi doktoru sorsak izin de doktor yoksa boşuna makinaları çürütmeyelim.elimizdeki mevcut doktorun tayini ni çıkarmakta üstümüze yok bir de gönderdiğimizin yerine doktor getirebilsek...
reklam çok iyi de....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52353


Tasarım:DtGaNi