Yayın Tarihi:26 01 2016 18:39(1747)

CHP, YDK ilk toplantısını Ahmet Zeytünlü başkanlığında yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi, Yüksek Disiplin Kurulu ilk toplantısını en yaşlı üyesi Ahmet Zeytünlü başkanlığında yaptı.

16-17 Ocak'ta yapılan 35. Olağan Kurultay'da seçilen Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri bir araya gelerek iş bölümü yaptı. İş bölümü sonucunda, Uğur Bayraktutan, YDK Başkanı, Sezgin Kaya, YDK Başkan Yardımcısı, Ali Hikmet Akıllı, YDK Sekreteri görevlerine geldi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlı 28 01 2016 06:22
ey boyabat örgütünün böyük politikacıları utanmıyormusunuz buahmet zeytinli size ne yaptı sksen öncesinden boyabattan gidene kadar her türlü özveriyle sol sosyal demokrat hareketin öncüsü oldu birileri gibi menfaat ve çıkarı için siyaset yapmadı yahu başınız ağradı dişiniz ağradı a zeytünlü dedigiz yarın yine utanmadan ararsınız yahu yüzünüz de kızarmıyor yarın nasıl yüzüne bakacaksınız bunları niye söylüyorum yahu disiplin kuruluna seçildi,disiplin kurulunun divan başkanı oldu hepinizde bir sessizlik tık yok be allahın adamları boyabat gazetelerinde, internetde manşet oldu görmedinizmi bir mesaj atın hayırlı olsun diye anladınızmı nerdeeeeeee

1. Yorum: bekir kayık 27 01 2016 07:37
hazır toplanmışken ahmet kardeş şu odasının duvarındaki atatürk resmini çöpe atan milletvekilini kulağından tutup kapıya koymuş oluverseydi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34101


Tasarım:DtGaNi