Yayın Tarihi:27 01 2016 21:11(1379)

ANALİG Müsabakalarında Sinop İl Takımlarından Büyük Başarı

Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri DairesiBaşkanlığının 2015 – 2016 Yılı Faaliyet Programında Yer Alan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) müsabakalarına katılan İl Karması takımlarımız büyük başarı elde ettiler.

"Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, TOHM merkezlerine sporcu kazandırılması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda ANALİG oluşturulmuştur.

Bu kapsamda Anadolu Yıldızlar Ligi ‘ne 10 Branşta müracaat edilmiş olup şu ana kadar biten müsabakalar sonucunda, sekiz branşta (Masa Tenisi, Basketbol, Hentbol, Badminton, Judo, Taekwondo, Voleybol, Yüzme) 70 Kız, 73 Erkek sporcu ile İl Karması Takımı olarak, Sinop ili katılmıştır.

Basketbol Erkek Takımı, Badminton Kız Takımı, Hentbol Kız/Erkek Takımı, Voleybol Erkek Takımı, Masa Tenisi Kız Takımı Çeyrek Finale, Judo Kız Takımı ve Yüzme Kız/Erkek Takımı Grup Yarı Finaline yükselmiştir.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi, Anadolu Yıldızlar Lig‘inde Çeyrek Finale ve Grup Yarı Finaline yükselen İl Karması takımlarını, Beden Eğitimi Öğretmenlerini, Antrenörleri, çocukları başarılarından dolayı tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

35759


Tasarım:DtGaNi