Yayın Tarihi:28 01 2016 19:14(826)

Voleybol Yıldız ve Küçük Erkekler Milli Takım Gelişim Kampı

24 Ocak tarihinde Gerze'de başlayan Voleybol Yıldız ve Küçük Erkekler Milli Takım Gelişim Kampı 5 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Voleybol Federasyonunun 2015 – 2016 faaliyet programında yer alan Yıldız ve Küçük Erkekler Milli Takım Gelişim Kampı 24 Ocak – 05 Şubat 2016 tarihleri arasında Sinop ilinde yapılması planlanmaktaydı, ancak Sinop Merkezde bulunan 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu bakım, onarım ve tadilat nedeniyle kapalı olduğundan, Voleybol Federasyonun günde 12 saat salon tahsisi istemesi nedeniyle, Sinop Merkezde kamp yapma olasılığının mümkün gözükmemesinden dolayı federasyonun Yıldız ve Küçük Erkekler Milli Takım Gelişim Kampı başka bir ile verme düşünceleri İl Müdürlüğü'nün girişimleri sonucunda Gerze ilçesi Federasyona teklif edilmiş federasyon tarafından uygun görülmüştür.

24 Ocak 2016 tarihi itibari ile Voleybol Yıldız ve Küçük Erkekler Milli Takım Gelişim Kampı Gerze İlçe Spor Salonunda başlamış olup 05 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecektir.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

19553


Tasarım:DtGaNi