Yayın Tarihi:02 02 2016 18:19(1960)

Bizlere Bir Yudum Sıcak Çay Yeter!

Boyabat’ta pazartesi günleri kurulan hal yerinde havaların soğuk olmasıyla köylerden satış yapmak üzere gelen vatandaşlarımız soba yakarak ısınmaya çalışıyor.

Boyabat’ta yıllardır kurulan pazar yerinde, soğuk hava şartları nedeniyle vatandaşlar kendi getirdikleri sobayı yakarak ısınıyorlar. Köylerden ilçeye gelerek sebze, meyva gibi yiyecek satarak geçimlerini sağlayan köylüler soğuk havaya rağmen satışlarını yapmak için gün boyu alıcılarını bekliyorlar. Pazarda esnaflık yapan köylü vatandaşlar, “Köyümden sabah erken saatlerde odun sobamı da alarak yola çıkıyorum. Pazardaki yerimizi alarak ve odun attığımız sobanın başında ısınmaya çalışıyoruz. Mağlum hava şartları kötü gidiyor. Sobanın üstünde çay patates kızartarak diğer köylerden gelen arkadaşlarımızla sıcak sohbetler ederek, pazardaki alıcılarımızı bekliyoruz. Hava soğuk olabilir ama bir sıcak çay ve sıcak sohbetle müşterilerimizi bekliyoruz. Ve bizde haftalık ev ihtiyacımızı alıp köyümüze dönüyoruz” dediler

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: sabri türk 03 02 2016 18:49
vizyon kullanıcı adlı vatandaş;
bunlar dediğin insan bu bir ikincisi böyle bişey olursa almak zorunda değilsin. o insanlar haram para kazanmıyor vizyon kullanıcısının arkasında nasıl bir canlı var çok merak ediyorum.

1. Yorum: vizyon 03 02 2016 05:02
-bunlarin niyeti bozuk,sadece organik ürün satsinlar,yarin cay satmayada kalkarlarsala sasirmayin o zaman,masayi atmislar ikide sandalye al sana seyyar kahvehane


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

58984


Tasarım:DtGaNi