Yayın Tarihi:04 02 2016 23:21(3620)

Açık Cezaevi'nde Sona Doğru

Durağan'da açılacak olan Açık Cezaevi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Kısa bir zaman içersinde açılacak olan Cezaevi’nin İdari Bina, Koğuş, Yemekhane yapım işi tamamlandı. Temizlik çalışmaları başladı. Belediye Başkan Ahmet Kılıçaslan, çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Ahmet Kılıçaslan, yaptığı değerlendirmede: “Çalışmaları yerinde gördük. Temizlik çalışması yapan işçilerimize kolaylıklar diledik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonucunda Durağan’ın gelişmesinin önünü açacak olan Açık ceza evinin Durağan’a açılması için gerekli girişimleri yapmıştık. Girişimlerimiz sonuç verdi. Açık Ceza evinin Durağan’a açılması artık kesin. Vatandaşımız rahat olsun. Bize verilen sorumluluğun bilinciyle Durağan’ı hak ettiği yere taşıyacağız. Verilen sözleri Allah’ın izniyle bir bir tutmaya devam ediyoruz. İnşallah projelerimizi sırasıyla hayata geçirerek ilçemizin eksikliklerini tek tek gidereceğiz.”dedi.

Haber: duragan.com.tr

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: tuhaf değil mi?.. 05 02 2016 02:17
deniyor ki,
ve öyle düşünülüyor ki;
bir yerleşim yerinin gelişebilmesinin önünü açacak faktör olarak, o yerleşim yerine yapılan bir ceza evi gösterilebiliyor!
düşünce olarak neler söylenilecek, istenecek;
bu açık ceza evinin tam kapasite ile çalışması, daha çok mahkum yakınlarının buraya gelmesi,yiyecek maddelerinin buralardan karşılanması, burada çalışacak kimi elemanların buralardan temini...
yöre halkının böyle düşünmeleri doğaldır da...
bir ülke, fabrikalarının ve okullarının daha çok olmasıyla mı gelişir, yoksa ceza evlerinin çokluğuyla mı gelişir? kimi yerleşim yerlerin yöneticileri keşke üretime yönelik işletmelerin açılması için daha çok çaba gösterseler.
yerleşim yerimiz biraz olsun hareketlensin demeleri birazcık doğal olduğunu kabul etsekte,genelde tuhaf düşüncelerdir...

1. Yorum: haha 04 02 2016 23:40
kim derdi ki şu ülkede hapishane doluluğundan ek cezaevleri farklı koşullarda hapishaneler açılacak diye şaka gibi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52310


Tasarım:DtGaNi