Yayın Tarihi:05 02 2016 18:45(1717)

GS Taraftarlar Derneği Olağan Genel Kurulu

Boyabat Galatasaray Taraftarlar Derneği olağan genel kurul toplantısı geçekleştirildi. Dernek lokalinde yapılan kongrede yeni yönetim kurulu seçildi.

Nuh Demirci başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer alıyor.

Nuh Demirci, Osman Onur Küçükbaş, Hüseyin Küçük, Emre Çeltikçi Abdullah Küçükbaş İzzet Çeltikci.

Haber: Boyabat Gündem

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: fransızlisesi 07 02 2016 20:47
2 nolu yorumcu galatasaraylıların o meşhur ayrımcı seçkinci aristokrat tavrını belli etmişsin.elitliğin ölçüsü ne ayrıca her tahsilli görgülümü oluyor.bırakın bu işleri bu ülkenin en güzel taraftarı beşiktaştadır ve senin o ayrımcı tavrına bakarsak en avamdır ama en kalitedir en insancıldır.ben beşiktaşlıyım ve çarşı grubu hayranıyım.ama sen belki bilmezsin ortaç çarşı değil beşiktaş çarşı.birde şunu bilin futbol sadece futbol değildir.sözlerim gs li tüm taraftarlara değildir bahsettiğim yorumcu gibilere ve külübün çatısınadır.

4. Yorum: darağındabilefb 07 02 2016 20:24
2 nolu yorumcu siz lordlar kamarası olun biz avam kamarası.ama unutmayınki lordlar geçici avam yani halk kalıcıdır.yani halkız biz ölmeyiz.onuda 3 temmuz sürecinde gösterdik iktidarave o zaman bir numaralı yandaşı olan cemaate asla teslim olmadık.sizin gibi yani gs külübü gibi akp ye teslim olmadık sarayları ziyaret edip l harfi gibi durup baş eğmedik.ali sami yen stadını kupon arsası avcılarına peşkeş çektiniz şimdi iflastasınız ve uefa 1+1 yıl ceza verdi iflas durumunuzdan.

3. Yorum: galatasaray 07 02 2016 02:30
1. yorumcu kardeşim şikeye bulaşmış bir takım taraftarısın belli ki sizin yerinizde olsak insan içine çıkamazdık he bu arada sizin takımın derneği var da biz mi bilmiyoruz..:)

2. Yorum: evet 06 02 2016 18:49
galatasaray derneği gerçekten elit ve lisans tahsili yapmış kardeşlerimizden oluşmuş. şimdi bizim fenerbahçe derneği olsa ne kadar avam varsa doluşurduk.
hayırlı olsun

1. Yorum: cinconlu 06 02 2016 00:33
ya bence kapatın o derneği bizim takım zaten battı.avrupadan men zaten ayrıca bir daha zor şampiyonluk gelir.ama olsun neyse uefa kupamız var o na baka baka avunuruz.derneğede bir tane kopyasını koyun ona babak bakar avunuruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385212


Tasarım:DtGaNi