Yayın Tarihi:10 02 2016 03:13(2201)

Burası Dağ Başı mı?

Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun dahi radyo ve televizyon yayın kuruluşlarının yayınlarını durduramayıp, program cezası verdiği günümüzde Boyabat’ta hukuk dışı zorbalıkla radyo yayını durduruldu.

105.3 mhz'den, Boyabat bölgesine yayın yapan Ezgi FM yayın kuruluşunun çatıdaki antenleri işyeri, sahibinin bilgisi dışında sökülerek yayınları durduruldu. 8 Şubat 2016 günü saat 15.00 sularında apartman yöneticisi olduğunu iddia eden şahıs, Ezgi FM kuruluşuna ait anten ve kabloları çeşitli bahanelerle sökerek yayınlarını durdurdu.

Olaydan haberdar olan radyo yöneticisi Gülşen Koçyiğit “Benim yayınlarımı durduramazsınız.” diye feryat etmesine rağmen, apartman yönetici olduğunu iddia eden şahıs “Ben yasa tanımam, burada kanunda benim, yasada benim, istediğimi yaparım “ dercesine radyonun kablolarını da sökerek binanın çatısından attı.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: işim olmaz 11 02 2016 21:10
radyoyla filan işim olmaz davuttanda bi cıkarım olmaz ama kardesim şu varki gercek adam inanın rahatsız ve cok zor gecinen insan yapmayın vallahı ahı tutar buna inanın onun eline bakan bi ailesi var

4. Yorum: boyabatlıklar 11 02 2016 18:11
nedir bu çirkeflikler be dostlar nedir yahu ? bu yanlışlığın derhal giderilmesi , söken adama o kabloların tekrar taktırılması lazım.ilgililer göreve.

3. Yorum: boyabatlı 10 02 2016 17:05
davut abi seviliyosun her zaman arkandayız.yahu bu adamın kimseye zararı olmaz reklam verirsin para diye yakana yapışmaz boyabatın tek radyosunu zorbalıkla kapatan apartman yöneticisi senı kınıyoruz.

2. Yorum: idris 10 02 2016 16:09
iyide o antenin ve kabloların hangi gerekçe ile söküldüğü niye belirtilmiyor, belki aidatlar ödenmedi, belki kirayı ödemiyor, durduk yerde kimse kimsenin anteninin sökmez, yani kira ödememiş olsa bile yada aidat ödememiş olsa bile böyle yapmasıda doğru değil ayrı bi konu ama yinede antenin sökülme sebebi haberde belirtilmeliydi, bu şekilde biraz taraflı olmuş haber.

1. Yorum: evet 10 02 2016 05:03
bu kişi boyabatgazetesine boykot çağrısı yapan kişiyle bağlantılı olabilirmi diye düşünüyorum gerçekler anten sökerek boykot çağrısıyla kapatılamaz buda bu cahil kendini bilmez kişilerin dikkatine...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95474


Tasarım:DtGaNi