Yayın Tarihi:10 02 2016 18:12(1666)

Masa Tenisinde, Y. Topçu YBO Yarı Finallerde

Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Finali müsabakalarında Yaşar Topçu YBO’lu öğrencilerden oluşan Sinop Masa Tenisi Takımı grubunda ikinci olarak Türkiye Yarı Finallerine yükseldi.

 Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Çeyrek Finali müsabakaları 5-6-7 Şubat günlerinde Bartın’da oynandı. Amasra Spor Salonunda yapılan müsabakalara bayanlarda Sinop, Ordu, Samsun, Tokat, Amasya, Zonguldak, Çorum, Rize, Trabzon, Artvin, Gümüşhane, Karabük, erkeklerde Çorum, Artvin, Ordu, Erzurum, Zonguldak, Giresun, Düzce, Kastamonu, Trabzon, Amasya, Samsun ve Bayburt illerinin birincileri katıldı. Toplamda 24 takımın katıldığı müsabakalar çok çekişmeli maçlara sahne oldu.

Antrenör Kesim Yıldız tarafından çalıştırılan Sinop Yıldızlar Masa Tenisi Kız Takımının tamamı Boyabat Yaşar Topçu YBO öğrencilerinden oluşuyordu.  Adını Türkiye Yarı Finallerine yazdıran Sinop Yıldız Kızlar Masa Tenisi takımımız Seher Çörekoğlu, Seray Çörekoğlu, Büşra Nur Tüylü ve Kübra Sevahilli’den oluşuyor…

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: chef 10 02 2016 18:52
kesim ve değerli sporcularına tebrikler.aslında ilçemiz için grur verici bir başarı.binlerce okul arasından yarı finale adını yazdırmak takdire şayan.başarılarınızın devemını ve türkiye birinciliğini bekliyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54324


Tasarım:DtGaNi