Yayın Tarihi:10 02 2016 22:24(4213)

Ankara Boyabatlılar Derneği (BOYDER) Kahvaltıda Buluştu

Ankara BOYDER Derneğinin düzenlemiş olduğu tanışma ve kaynaşma kahvaltısına geniş çaplı katılım oldu.

Derneğin sunuculuğunu yapan Mahmut Maden açılış konuşmasını yaptıktan sonra, kürsüye Ankara Boyabatlılar Derneği Genel Başkanı Süleyman Açcı geldi. Başkan Aşcı konuşmasına salonda bulunan protokole , misafirlere ve hemşerilerine hoş geldiniz dedikten sonra konuşmasına şöyle devam etti;

1968 yılında kurulan derneğimizin 2002 yılında yönetimine girerek derneğimizin bayrağını bugüne kadar taşıdığından dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Başkan Süleyman Aşcı, Ankara daki sivil toplum örgüt başkanları ve yöneticileri ile koordineli çalıştıklarını ve bugüne kadar derneğe vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Ankara’daki Belediye Teşkilatları ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve İstanbul‘da bulunan hemşeri dernekleri ile de istişare yaptıklarını da söyledi.

Dernek merkezinin Mamak ilçesinde olmak kaydı ile diğer ilçelere de şubeler açacaklarını ifade etti.

Her yıl yapılan piknik etkinliği ve eğlence gecesini 2015 yılında terör ve Şehitlerimiz sebebi ile gerçekleştirilmediğini ve Şehitlerimizin ruhuna Mevlut okutulduğunu söyledi.

2016 yılı Nisan ayı içerisinde hedefimiz olan Kutlu doğum programı , Ramazan ayında iftar programı ve hemşerilerimizin kaynaşması adına piknik düzenleyeceklerini ifade etti.

Kahvaltı etkinliğine katılan tüm bürokrat, sivil toplum örgüt başkanlarına, misafirlere, hemşerilere, yönetim kurulu arkadaşlarına ve katkıda bulunan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kahvaltı Cemal İrkil'in Kuran-ı Kerim ve dua okumasıyla sona erdi.

Kahvaltıya

Kültür Bakanlığı İdari ve Mali işler Daire Başkanı - Nezih Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanı - Hüseyin Aşcı, Tapu Kadastro Daire Başkanı - Recep Özdemir, Keçiören Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi - Uğur Akdeniz, Polis Akademisi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yayla, AK parti Mamak İlçe Başkan Yardımcısı - Emin Tekneci, AK parti Mamak İlçe Başkan Yardımcısı ve Mamak Engelliler platformu Başkanı - Yıldırım Babaözü, Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Dernek Başkanı - Osman Işık, Ankaralılar Derneği Federasyonu Mamak Şube Başkanı - Osman Emir, Trabzon Of ve Sivrice Köyü Derneği Genel Başkanı - Ziynet Meriç, Kars Ardahan Iğdır Serhatlar Federasyon Kurucu Başkanı ve Serhatlılar Genel Başkanı - Yavuz Eger, Erzurumlular Vakfı Mamak Şb. Başkanı - Recep Güleç, ANSiYAD Genel Başkanı - Mustafa Başdoğan, Ankara Sinop İli ve İlçeleri Derneği Başkanı - Kenan Güllü, Ankara Boyabatlılar Derneği Önceki Dönem Başkanları, Selami Parmaksız, Mehmet Tataz, Erdem Madenci, HANDER Başkanı - Hamit Yıldırım, Aşağı Akpınar Köyü Dernek Başkanı - Metin Bölükbaşı, GÖKVADİLİLER Dernek Başkanı - Abdi Bodur, Yukarı Akpınar Köyü Dernek Başkan Yardımcısı - Halim Erşahin, DÜZDER Dernek Başkanı - Sadık Sakabaş, İliceliler Derneği Başkanı - Tayip Yaman, Uluköy Dernek Başkanı - Nihat Azer, Seyfettin Yaşar, Mustafa Maşalı, Bayram Yıldırım, Adnan Yıldırımoğlu, Abdullah Gürbüz, Kadir Erkan, Recep Atmaca, Yüksel Yiğit, Emre Yılmaz,

katıldı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: hamit yıldırım 12 02 2016 07:00
emepi geçenlerden ve katkıda bulunanlardan allah razı olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

391688


Tasarım:DtGaNi