Yayın Tarihi:11 02 2016 17:51(796)

Çampaşa Derneği Olağan Kongresini yapacak

Sinoplu sivil toplum kuruluşlarından Çampaşa Dayanışma, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kongresini 21 Şubat 2016 Pazar günü saat 13:00'te SİYAD Ataşehir Şubesi'nde yapacak.

İstanbul'da faaliyetlerini yürüten Sinop İli Saraydüzü İlçesi Çampaşa Dayanışma, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Olağan Genel Kongresini 21 Şubat 2016 Pazar günü saat 13:00'te SİYAD Ataşehir Şubesi'nde gerçekleştirecek. Belirtilen gün ve saatte çoğunluk sağlanamadığı takdirde seçimler 28 Şubat 216 Pazar günü aynı yerde yapılacak.

Dernek Başkanı Engin Yiğit, kayıtlı tüm üyeleri ve Sinopluları SİYAD Ataşehir Şubesi'nde icra edecekleri olağan genel kongrelerine davet ederek, seçimlerdeki heyacanı hemşerileriyle birlikte coşkulu olarak yaşamak istediklerini söyledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394853


Tasarım:DtGaNi