Yayın Tarihi:11 02 2016 19:02(2074)

Mahmut Yıldız serbest bırakıldı

Sinop'ta gerçekleştirilen Paralel Yapı Operasyonu ardından tutuklanan 5 kişiden biri olan kuyumcu Mahmut Yıldız tutuksuz yargılanmak üzere akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Serbest bırakılması ardından iş yerine gelen Mahmut Yıldız, 9 günlük hapishane hayatı ardından yakınları tarafından karşılandı. Mahmut Yıldız'ın bazı yakınları, sevinç gözyaşı dökerken, Yıldız yakınlarına tekrar kavuşmanın sevincini yaşadığını söyledi.

Mahmut Yıldız, "Bu gün tahliye oldum çok mutluyum. Ailemle yeniden buluştum, yeniden kavuştum. 9 günlük bir süreç yaşadım. Bu süreç içerisinde dostlarımın, sevdiklerimin duasıyla tahliye edildim. Adalete güveniyorum, devletimi, milletimi seviyorum. Allah ülkemize, devletimize zeval vermesin. Kimseleri oralara düşürmesin, kimseye böyle şeyler nasip etmesin. Herkese Allah sağlık ve afiyetler versin" dedi.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: asdfghj 13 02 2016 21:19
allaha şükür geçmiş olsun mahmut abi vızgelir tırıs gider bunlar kendileri her rüzgara göre yön alıp gömlek değiştirenler hizmet ehlinide kendi gibi sandı sindiririm sandı fakat öyle olmadığını herkes gördü


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387897


Tasarım:DtGaNi