Yayın Tarihi:12 02 2016 18:18(3727)

Türkeli'de define avcıları suçüstü yakalandı

Türkeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, kaçak kazı yapan 4 kişi suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Türkeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gündoğdu Köyü Kırantarla mevkisinde bir kişiye ait arazide definecilerin kaçak kazı yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Bölgeye yaklaşık 400 metre uzakta park edilmiş bir otomobil bulan jandarma ekipleri, buradan yaya olarak bahse konu alana hareket etti. Bölgeye yaklaşan ve kazma kürek sesleri duyan jandarma, şahısları suç aletleri ile eski bir mezarın içinde kazı yaparken suç üstü yakaladı.

Düzenlenen operasyonda, İstanbul'dan geldiği öğrenilen ve İnebolu nüfusuna kayıtlı Cihan S. (29), Sezer S. (22), Resul S. (20) ve Kenan Y. (31) gözaltına alınırken, suç aletlerine de el konuldu. Soruşturma sürüyor.

Haber: Türkeli Haber

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: efsane turkeli_tarik 14 02 2016 02:20
bulabilene helal olsun sadakasini verin bari

2. Yorum: ramazan bçvş 14 02 2016 02:17
adamlara helal olsun kazşinlar kime denk gelirse bende kazdim çok şükür rizkini verdim emekli subayim halen daha pesindeyim turkelinde de var bu işi yapan subaylar

1. Yorum: haha 12 02 2016 19:30
defne avcıları da olmasa türkiye de ki yer altı eserleri,yada şehirleri gün yüzüne çıkaracak birisi yok adamlar yaşam yeri bulmuşlar helal olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

370008


Tasarım:DtGaNi