Yayın Tarihi:12 02 2016 19:58(1703)

Mezbaha restorasyon tüm hızıyla devam ediyor

Ayancık Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından mezbahane inşaatı restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaat işlerinin tamamı belediye ekiplerince tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Ayhan Ergün;” Mezbaha bundan sonra en sağlıklı koşullarda daha modern ve hijyenik şartlarda hizmet verecektir. Mezbahanın otomatik kesim üniteleri ve soğuk hava odaları seramik ile kaplanarak, ıslak zeminlere poliüretan özellikli hijyenik malzeme döşenmiştir. İlçemizde bulunan mezbahane çevresinde başlattığımız tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla birlikte burası daha kullanışlı ve sağlıklı bir hale getirilecek. Vatandaşlarımıza kaliteli ve sağlıklı hizmetler sunmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

23147


Tasarım:DtGaNi