Yayın Tarihi:12 02 2016 20:13(978)

Lise Öğrencilerine Yönelik Mektup Yarışması

Genç Memur-Sen tarafından düzenlenen, lise öğrencilerin katılabileceği ödüllü mektup yarışmasına başvurular başladı. Yarışmada birinciye ‘Macbook’, ikinciye ‘Toshiba Notebook i5’, üçüncüye ‘Toshiba Notebook i3’ödül verilecek.

Memur-Sen Konfederasyonu gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen tarafından organize edilen, lise öğrencilerinin katılabileceği “ödüllü mektup” yarışması başladı. Teması “İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferine ilişkin düşüncelerini gün yüzüne çıkarmak” olarak belirlenen yarışmaya başvurular 26 Şubat 2016 tarihine kadar sürecek. Yarışmada birinciye ‘Macbook’, ikinciye ‘Toshiba Notebook i5’, üçüncüye ‘Toshiba Notebook i3’, mansiyon ödülü olarak da ‘İpad Mini’ kazanacak.

Türkiye’nin genelini kapsayan yarışmaya katılan öğrenciler arasından bulundukları ilde birinci olanların mektupları kitaplaştırılacak. İl birincilerinin 04 Mart 2016 tarihinde ilan edileceği yarışmada, Türkiye geneli dereceye girenlerin ilanı ise 11 Mart 2016’da yapılacak.

Liselerde öğrenim gören bütün öğrencilere açık olan yarışmada, mektuplar her ilde Genç Memur-Sen İl temsilciliklerine yollanacak.

Barbaros Mehmet ŞENGÜN
Genç Memur-Sen Sinop İl Temsilcisi

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

41257


Tasarım:DtGaNi