Yayın Tarihi:12 02 2016 23:17(1166)

Boyabat OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Gerçekleştirildi

11 Şubat 2016 Perşembe günü, Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya başkanlığında, Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı gerçekleştirildi. Valilik Toplantı Salonunda öğleden sonra gerçekleşen iki toplantıda Boyabat OSB yönetimi ile ilgili konular müteşebbis heyetçe görüşülerek karara bağlandı.

Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısında Taş Dünyası firmasının arsa tahsis talebi, Enerji Nakil Hattı güzergâhına yönelik irtifak hakkı tesisi ve kamu yararı kararı için Bakanlıktan onay alınması, OSB içerisinde bulunan ortak hisseli parsellerin çözümü için İmar Kanunu’nun 18. Maddesinin uygulanması veya kamulaştırma yoluna gidilmesinin değerlendirilmesi, OSB 2016 yılı tahmini bütçesi, OSB 2015 yılı bilançosu ve denetim kurulu raporları değerlendirilerek, Vali Özata Çetinkaya’nın başkanlığını yaptığı müteşebbis heyetçe görüşüldü ve onaylandı.

Müteşebbis Heyet Toplantısına  Vali Özata Çetinkaya’nın yanı sıra Boyabat OSB müteşebbis heyet üyeleri katılım gösterdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74100


Tasarım:DtGaNi