Yayın Tarihi:12 02 2016 23:40(922)

Prof. Dr. Nihat Dalgın, İade-i Ziyaretlerde Bulundu

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, ilk olarak İl Genel Meclis BaşkanıŞükrü Gündoğdu’yu ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgıntarafından 1 Mart 2016 tarihinde İl Genel Meclisi Üyelerine Sinop Üniversitesi ile ilgili yapacağı sunum üzerine istişarelerde bulunuldu.

Ardından, Sinop İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret eden Rektör Prof. Dr. NihatDalgın, burada İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hakkı Bafralı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek cemiyet faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

İade-i ziyaretler kapsamında Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir süre sohbet etti.

Son olarak Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, İş Bankası Müdürü Baturay Çelebive Halkbank Müdürü Reşit Canik’i ziyaret etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

243223


Tasarım:DtGaNi