Yayın Tarihi:07 03 2016 22:37(656)

Sinop, Tünellerde trafik tek şeride düştü

Demirciköy ve Çiftlikköy tünellerinde başlatılan aydınlatma ve havalandırma çalışmaları nedeniyle tünellerde geliş-gidişlerin tek şerit üzerinden yapılacağı bildirildi.

Demirciköy ve Çiftlikköy tünellerinde başlatılan aydınlatma ve havalandırma çalışmaları nedeniyle tünellerde geliş-gidişlerin tek şerit üzerinden yapılacağı bildirildi.

Sinop Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada yapım çalışmaları ihaleli olarak devam eden Gerze-Sinop (Sinop Şehir Geçişi Dahil) yolu inşaat işi kapsamında km:143+400 - 150+700 arasında Demirciköy ve Çiftlikköy tünellerinde yapılacak aydınlatma, havalandırma v.s çalışmaları nedeniyle trafiğin sağ yoldan gidiş-geliş şeklinde verileceği aktarıldı. Yolu kullanacak sürücülerin trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarıda bulunulan açıklamada şunlar aktarıldı; “Başlatılan çalışmalar nedeniyle 04.03.2016 tarihinden itibaren Demirciköy ve Çiftlikköy tünellerinde sol tüpler(Samsun-Sinop istikametine göre) çalışmalar süresince trafiğe kapatılacağı, Km: 143+400-150+700 arasında Demirciköy ve Çiftlikköy tünellerinde yapılacak çalışmalar tamamlandığında trafiğin bölünmüş yoldan gidiş-geliş şeklinde verileceği Karayolları 7. Bölge Müdürlüğünce Valiliğimize bildirilmiştir. Yolu kullanacak sürücülerin trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.”

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

39614


Tasarım:DtGaNi