Yayın Tarihi:21 04 2016 18:13(1991)

Sinop Özel Fen Lisesi, Türkiye Yarı Finallerinde

2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Basketbol Genç A İl Birinciliği müsabakaları sonrasında Genç Kızlar A kategorisinde İl Birincisi olan Sinop Özel Fen Lisesi, Amasya’da katıldığı Bölge Şampiyonası’nda da grubunu yenilgisiz tamamlayarak Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı.

Basketbol Genç (A) Kızlar Bölge Şampiyonası Amasya Hamit Kaplan Spor Salonunda 13 – 15 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Şampiyonada ilimizi temsil eden Özel Final Lisesi, ilk maçında İstanbul temsilcisini 63–61, ikinci maçında da Sivas temsilcisini 58–27 ile geçti. Bu sonuçların ardından namağlup olarak grubunu tamamlama başarısı gösteren Sinop Özel Final Lisesi, ilimizi Türkiye Yarı Finalleri’nde temsil etmeye hak kazandı.

Sinop Özel Final Lisesi, ilimizi 1–4 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Basketbol Genç Kızlar A Yarı Final müsabakalarında temsil edecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70677


Tasarım:DtGaNi