Yayın Tarihi:22 04 2016 17:01(1310)

57. Alay Vefa Yürüyüşü

Gençlik ve Spor Bakanlığının Çanakkale Savaşlarında kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri başta olmak üzere Çanakkale Şehitlerini anmak, onları yad etmek için her yıl düzenlediği "57. Alay Vefa Yürüyüşü"  tüm Türkiye ile birlikte İlimizde de gençler ve tüm Sinopluların katılımı ile 25 Nisan 2016 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

80 İlde, 100 Binler Yürüyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sinop Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikle gençlerimizin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmaları sağlanarak toplumsal birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi hedeflenmektedir.

Sinoplu Gençlerden Şehitlere Vefa

Alaaddin Camii'nde Çanakkale ve 57.Alay konulu vaaz ile başlayacak olan program, sabah namazının kılınmasının ardından katılımcılara yarma çorbası ikramı ile devam edecek.Sinop Şehitliğinde Kur'an-Kerim tilaveti ve şehitlerimiz için yapılacak duanın ardından program sona erecektir..

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

77846


Tasarım:DtGaNi