Yayın Tarihi:22 04 2016 18:05(1662)

Nazım Kurt'tan TSK Güçlendirme Vakfı'na Bağış

Sinop’ta ikamet eden ve özel bir şirketten emekli olan Nazım Kurt, Demirciköyü Kümes mahallesinde bulunan 20 dönümlük arazi ve içerisindeki iki katlı evi TSK Güçlendirme Vakfı’na bağışladı.

Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Alb. Şefaattin Serten, TSK Güçlendirme Vakfı Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Emekli Deniz Kurmay Albay Zeki Yağcı’nın katılımıyla Valilik makamında gerçekleştirilen toplantı ile TSK Güçlendirme Vakfı’nın bir şükran nişanesi olarak Nazım Kurt’a altın madalya ve berat belgesi takdim edildi.

Vali Yasemin Özata Çetinkaya, Nazım Kurt’a altın madalya ve berat belgesi takdimi sırasında Vakfa yapmış olduğu bağış dolayısıyla teşekkür ederek Türk Ulusu ile Silahlı Kuvvetlerimiz arasında gönül bağının en güzel örneğini teşkil eden maddi ve manevi desteğinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

10350


Tasarım:DtGaNi