Yayın Tarihi:22 04 2016 20:28(982)

Nükleerde Provokatör istemiyoruz

Sinop’ta hafta sonu Pazar günü yapılacak olan Nükleer karşıtı miting öncesi gerginlik yaşandı.

Sinop’ta bazı yabancı kişilerin Sinop’taki işyerlerinin camlarına nükleer karşıtı afiş yapıştırdıkları öğrenilirken, bugün bu kişilerle Sinoplu bazı vatandaşlarımız arasında tartışma yaşandı.

Tartışma Emniyet güçlerinin olay yerine gelmesiyle son buldu.

Geçtiğimiz yıllarda yapılan nükleer karşıtı mitinglerde, bunu kullanarak siyasi bayrak açıldığını belirten vatandaşlar, biz afiş asanlara bu mitingde bir tek Türk Bayrağı açılabileceğini ve İlimizde provokatör istemediğimizi söyledik.

Onlarda bizi tahrik ederek kendilerinin HDP’li olduğunu, istedikleri bayrağı açabileceklerini söylediler. Bu kişiler nükleer karşıtı miting bahanesiyle İlimizin huzurunu bozmaya, çalışıyorlar buna izin vermeyiz dediler.

Sosyal paylaşım sitesi hesabından Kutlu Doğum Haftası ile ilgili afişin üzerine asılan nükleer karşıtı afişin fotoğrafını paylaşan bir vatandaşımızda tepkisini; ‘Kardeşim tamam nükleere karşısınız. Ama Koskoca camda afişi yapıştıracak başka yer bulamadınız mı? Kutlu Doğum Haftası ile ilgili afişin üzerine yapıştırıyorsunuz. Yazık ne diyeyim.’ diyerek gösterdi.

Haber: A. Fatih YILMAZ

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: öylesine biri 24 04 2016 15:49
fransada yaşıyorum ve türkiyenin yarısı kadar yüzölçümü olmayan bir ülke burası ama 16 tane nükleer santral var.anlayan anladı...hadi hayırlı işler:)

2. Yorum: boyabatlı 23 04 2016 21:05
nükleer karşıtı arkadaşları bu saatten sonra cep telefonu,otomobil,bilgisa
yar kullanmamaya davet ediyorum.radyosyonsa,çevr
eye zararsa bunlarda da mevcut.gidin avrupada yaşayın.pardon ya zaten avrupada 500 den fazla nükleer reaktör var.demi yani!

1. Yorum: oyun 23 04 2016 06:45
nukleer oyununu hala anlayamayan bir topluluk var, o da chpliler. goruyorsunuz degil mi nukleer karsitligi yaparak toplumun huzurunu bozmaya calisiyorlar. bu oyunu gorun artik. turkiye'nin ilerlememesi icin her turlu pisligi yapiyorlar. nukleer karsitligi bahane, cevre duyarliligi bahane, turk ve islam karsitligi sahane.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

21955


Tasarım:DtGaNi