Yayın Tarihi:23 04 2016 20:57(1379)

Çanakkale Destanı – Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı Tiyatroları

Abdülkadir Katra Çanakkale Sanat Tiyatrosu tarafından "Çanakkale Destanı" konulu tiyatro oyunu ve ‘’Günlük’’ adlı "Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı" konulu tiyatro oyunları gençlerle Sinop, Ayancık ve Erfelek’ te buluştu.

Sinop Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ayancık Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilen tiyatro oyunları gençlerin ve halkımızın büyük beğenisini kazanarak izlendi.

Çanakkale Savaşı'ndaki yaşanmış olaylar gençlere anlatılırken duygu dolu anlar yaşandı. Seyit Onbaşı ve Kınalı Ali gibi şanlı askerlerin de sergilendiği tiyatro oyunu gençlerden büyük alkış aldı.

Günlük adlı Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı konulu tiyatroda ‘’Bir Kerede Olsa Asla Deneme’’ mesajı gençlere en güzel şekilde verildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

121988


Tasarım:DtGaNi