Yayın Tarihi:26 04 2016 06:30(1897)


 Mor Kaplanlar Emin Adımlarla İlerliyor

SİYAD Ali Karakuş 6. Geleneksel Futbol turnuvasında Bayamca Gedikoğulları Derneği Futbol Takımı Mor Kaplanlar 5. galibiyeti ile turnuvada emin adımlarla ilerliyor.

Siyad Ali Karakuş Turnuvası turnuvaya katılan Sinoplu 32 derneğin oluşturduğu her bir takım kıyası mücadelesini sürdüryor.Bu hafta Bayamca Gedikoğulları Derneği ve Siyad Tuzka şubesi karşı karşıya geldi ve Gedikoğulları takımı mor kaplanlar 1 – 0 kazanarak grubunda 5’te 5 yaptı. Mor Kaplanların bu maçtaki golünü bu ise takımın dinamosu Cebrail’den geldi.

MOR KAPLANLARDAN 23 NİSAN PANKARTI

Turnuvada başarılı sonuçlara imza atarak parmak ısırtan , Bayamca köyü Gedikoğulları Derneği takımı Mor Kaplanlar maç öncesi ellerinde “23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun” yazılı afişle sahaya çıkarak tribünleri selamladı, izlemeye gelen tüm taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

Takım Kaptanı ve takımın sevilen siması Kaleci Menderes Demirci Sosyal Medya hesabından “ Biz Bize Güvenenleri Mahcup Etmedik, Bu Haftada Çok Şükür Bizlere Uzak, Belki Ama Kalpleri Gönülleri Bizler İle Olan ABAT ŞEHİR BOYABAT’IMIZIN Abileri, Arkadaşları, Bu Galibiyet BOYABAT HALKINA VE GEDİKOĞLU BİRLİĞİ AİLESİNE Armağan olsun.  #Morkaplanlar 5’de 5 ile Yoluna, Hedefine Emin Adımlarla İlerliyor, Rabbime Çok ŞÜKÜR” diyerek sevincini paylaştı.

Boyabat Gazetesi olarak bizlerde bu yürekli gençleri canı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

1927


Tasarım:DtGaNi