Yayın Tarihi:26 04 2016 23:22(838)

Balkanlardan Anadolu'ya Müzik Esintileri Konseri

Sinop'ta yaklaşık 2 senedir faaliyet göstermekte olan Sinop Mübadele ve BalkanHalkları Kültür ve Araştırma Derneğince, 29 Nisan 2016 Cuma akşamı saat: 20.00’de Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Salonunda “BALKANLARDAN ANADOLU’YA MÜZİK ESİNTİLERİ” adı altında bir konser verileceği belirtildi.

Konu ile ilgili Dernek Başkanı Kenan ARAL yaptığı açıklamada İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığınca “BALKANLARDAN SİNOP’a KÜLTÜR KÖPRÜSÜ” projesi kapsamında yaklaşık 6 aydır İlimiz Kültür Müdürlüğü Salonunda yapmış olduğumuz Balkan Müzikleri eğitimleri ve çalışmaları sonunda Sinop Halkımıza ve Mübadil hemşerilerimize konser vermeyi planladık, konserimiz de Balkan Ülkelerine ait 24 eserden oluşan koro ve solo şarkıları ve türküleri yer alacak olup, keyifle izleyeceğinizi umduğum bu konserimize tüm Sinop halkımızı bekliyoruz dedi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kenan ARAL
Başkan

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

406493


Tasarım:DtGaNi