Yayın Tarihi:28 04 2016 18:07(1721)

MAVİŞ: Boyabat Doğalgazında Büyük Adım Atıldı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, beraberinde Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile 19.04.2016 tarihinde Sinop ve Boyabat Doğalgazı ile ilgili gelişmeleri görüşmek üzere BOTAŞ Genel Müdürü Mehmet Konuk’u makamında ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıda BOTAŞ Genel Müdür Yrd. Abdulvahit Fidan’da hazır bulundu.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Maviş; “ Boyabat OSB’ye doğal gaz ulaştırılmasını teminen, Doğal Gaz Boru Hatları Arazi-Etüt, Harita ve Kamulaştırma Mühendislik İşi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde yapılmıştır. Yapılan ihale kapsamında önümüzdeki hafta içerisinde BOTAŞ yüklenici firma ile sözleşme imzalayacaktır. Sözleşmenin imzalanmasını takiben Boyabat doğal gazı için gerekli olan kamulaştırma, arazi-etüt ve harita çalışmaları başlatılacak ve bu çalışmalar 2017 yılına kadar tamamlanacaktır.

2017 yılı başında da Boyabat doğalgaz inşaat ihalesi gerçekleştirilecek ve doğal gaz arzı için gerekli inşaat çalışmaları başlamış olacaktır. Yapılan çalışmalar sonucunda 2018 yılı sonuna kadar Boyabat ilçemize doğalgaz arzı sağlanacaktır.” dedi.

Haber: Haber57

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: dertli 02 05 2016 16:40
önce sağlık gelir.bunu aklına getirmeyen cebinin hesabını yapan insanlar,yarın çocuğunuz ,kendiniz yakınlarınızdan biri kanser olunca neylersin parayı? yeter mi senin paran tedaviye? gurbetlerde inler çeker herkese beddua edersin.akıllı ol küçük hesap yapma batarsın.gelişmiş toplumları incelersen ne istediğini bilirsin.boyabat için en önemli mesele kışın zehirden kurtulmaktır.yöneticileri
mizde bunu yapmaktan dolayı vebal altındadırlar.mavi boncuk yerine mavi gökyüzü versinler insanlığa, torunlarına.

7. Yorum: halk 29 04 2016 20:35
boyabattaki pavyonlarla ilgili ne düşünüyorsunuz merak ediyoruz efendim bu pavyonların ruhsatı varmı bilmek istiyoruz

6. Yorum: yıldız 29 04 2016 17:42
eğitime bir el atın eğitimin durumu içler acısı.memlekette okul yok.idareciler çok rahatlar.okullarda birlik beraberlik yok öğretmenler huzursuz.tutunacağımız tek ve en önemli dalımız eğitim.diğer yerlerdeki öğrencilerle eşit şartlarda yarışabilmeleri için biraz gayret gerekiyor fakat verilere baktığmızda tablo hiç iç açıcı değil.eskiden her yıl bir okul ön plana çıkardı fakat şimdi bakıyoruzda o dahi yok.beyler memleket bizim.bu kısır döngülerden vazgeçin nefsi davranmayın sonuç ortada

5. Yorum: cemal 29 04 2016 16:29
yav nekadar merak ediyorsunnuz şu doğal gaza anlamdım rusyanın kuyusunda en ufak bir şeyde kork kesecek diye uğraş dur hele birde akta bak faturalar gelince isyana bak kömürün yerini tutarmı

4. Yorum: murat 29 04 2016 00:38
her kim bu memleket için bir çivi çakıyorsa hepside güzel bir iştir

3. Yorum: hayırlı olsun 28 04 2016 20:36
ta en başında bu işe öncülük eden eski milletvekilimiz sayın mehmet ersoy beye ve bu aşamada da emek veren isimleri haberde yazılı olan tüm yetkililere teşekkür ederiz.

2. Yorum: kadir 28 04 2016 20:14
desenize 2023 den önce yakamayız biz bu gazı

1. Yorum: evet 28 04 2016 19:26
yavuz sultan selim, osmangazi köprüleri, marmaranın altından yaya yolu, üçüncü büyük havalimanı vs bana ne bunlardan zehir soluyoruz.hala görüşme. yok belediye sarayı, kaymakamlık binası dörtyolda olsa ne 100 metre aşağırda olsa ne şehrin geliri ne olmuş, kaç kişi gelmiş bu şehre.hala bir okul yapılamadı. yok kaymakamlık binası asrın projesiymiş.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

35089


Tasarım:DtGaNi