Yayın Tarihi:28 04 2016 22:29(1415)

Sinop’tan Akşener’e tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi’nde olağanüstü genel kurul tartışmaları devam ederken, Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Meral Akşener İl-İl, İlçe-İlçe gezerek çalışmalarını sürdürüyor.

Sinop’unda içinde bulunduğu bir çok İl ve İlçe Başkanları Meral Akşener’e destek veriyor.

Bu kapsamda Akşener’in ziyaretlerine MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir de eşlik ederken, Akşener’in MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir’i toplantılarında yanından ayırmadığı gözlendi.

Geçtiğimiz hafta sonu Söğüt, Bilecik ve Bursa’da ziyaretler gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener’e MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Akşener ziyaret ettiği illerde büyük bir kalabalıkla karşılanıyor.  Milliyetçi Hareket Partisi’nde olağanüstü genel kurul tartışmaları sürerken, . MHP çağrı heyeti üyeleri yaptıkları toplantı sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Olağanüstü Büyük Kongresi'nin toplantıya çağrılması ve gerekli işlemlerin icrası hususunda kendilerine Çağrı Heyeti sıfatıyla yetki verildiğini anımsatarak; "Söz konusu kararın verdiği yetki ile MHP Parti Tüzüğü'nün ilgili hükümleri gereği olağanüstü büyük kongrenin yerine getirilmesi amacıyla gerekli iş ve işlemler başlatılmıştır. Süreç, Çağrı Heyeti sıfatıyla tarafımızca yürütülecek olup, ilk olağanüstü toplantının 15 Mayıs 2016 tarihi saat 10.00'da, gerekli çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikinci olağanüstü genel kurul toplantısının aynı yerde ve saat 10.00'da, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı hususunda karar alınmıştır” şeklinde ifade edildi.

Haber: A. Fatih YILMAZ

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: kumluklu veli 01 05 2016 01:59
meral akşener giderek bastırıyor beyler.büyük başarılar kazanabilir bence.

1. Yorum: artık eski mhp li 29 04 2016 18:19
partiyi rezil ettiler iç kavga hoş olmadı artık bizede eski mhp li desinler gitsin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

92316


Tasarım:DtGaNi