Yayın Tarihi:29 04 2016 19:43(725)

CHP'li Karadeniz, Emeğin Bayramını Kutladı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, en yüce değer emeğin, çok uzun zamandır Türkiye’de hak ettiği değeri görmediğini söyledi. Karadeniz, “Ne yazık ki ülkemizde emek hak ettiği karşılığı bulamıyor. En yüce değer emeğin, yurttaşlarımızın gelecek kaygısı duymadan, hakça ve insanca yaşayacağı bir düzen inşa edilmeden hak ettiği değeri görmesi de mümkün değildir” dedi.

CHP’li Karadeniz 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, 1 Mayıs’ın; işçinin, emekçinin birlik, mücadele ve dayanışma günü olduğunu vurguladı. “İşçi ve emekçilerimizin, toplumun tüm kesimlerinin, yurttaşlarımızın gelecek kaygısı duymadan, hakça ve insanca yaşayacağı bir düzende emek gerçek değerine kavuşacaktır” diyen Karadeniz şöyle devam etti:

“Bugün işçi ve emekçilerimiz toplumun her kesiminde hissedilen zorlu bir süreçten geçiyor. AKP iktidarında kölelik düzeni taşeron işçilik sistemi 5 kat arttı. İşçilerimizin, emekçilerimizin ve yıllarca emeklerinin karşılığını alamadan emekli olan vatandaşlarımızın her geçen gün kazanılmış hakları gasp ediliyor. Hiç kuşkusuz, insanın insanca yaşayacağı, çalışacağı ve kazanacağı, emeğin hakkettiği değeri bulacağı toplumun inşası CHP iktidarında olacaktır. Her şeyden önce, 1977 yılında Taksim’de katledilen 37 insanımızı bir kez daha saygıyla anıyor, 1 Mayıs, işçi ve emekçilerin birlik, mücadele, dayanışma gününü kutluyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384364


Tasarım:DtGaNi