Yayın Tarihi:04 05 2016 04:28(2203)

Görevden alınan Merkez İlçe Başkanından ilk açıklama

Demokratik yollarla seçilip anti demokrattık olarak görevden alındım.

MHP Sinop İl ve Merkez ilçe yönetimlerinin görevlerinden alınarak yerlerine yeni atama yapılması ardından, görevden alınan Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan açıklama yaptı.

Bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklamasını yapan Şanlan, MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener'e desteğini yineleyerek, kendisini; "Demokratik yollarla seçilip antidemokratık olarak görevden alınan Sinop Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı" olarak adlandırdı.

"Ben Ülkücü Yılmaz Şanlan" diyerek sözlerine başlayan Şanlan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bizler bu kutlu davanın yorulmaz neferleriyiz. Biz açık alın ve dik başla çıktık bu yola… Ne makam ne de koltuk sevdamız hiç olmadı…Bıkmadan usanmadan Türk-İslam Ülküsü’süne hizmet etmeye devam ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bu kutlu davanın en üst makamı neferliktir.

ÜLKÜCÜ DURUŞA YAKIŞMIYOR!

Partimizde yaşanan ve ülkücü duruşa hiç yakışmayan demokratik tabanlı bir kaos oluşmuştur. Herkesce malumdur ki her siyasi parti ülkesinin ve milletinin refahı ve huzurunu en üst düzeye çıkarmak için fikir ve ideolojisi doğrultusunda mücadele eder. Ancak görülen odur ki partimizin genel merkez yöneticilerinde partiyi iktidara taşıyacak kabiliyet ve beceriye sahip değildirler. Bu durum girdiğimiz son genel seçim sonuçları ve sonrasında yaşananlardan açıkça anlaşılmaktadır.

Gerek teşkilatlarda gerekse seçmen nezdinde hiçbir karşılıkları kalmamış olmasına rağmen halen koltuklarına sıkı sıkıya sarılmaları milliyetçi ve ülkücü camiada derin bir travma yaratmıştır. Türk milleti dara düştüğünde durumdan vazife çıkartıp vaziyet alan vatanın yiğit evlatları Türk milletini yalnızlığa ve dış mihrakların desteklediği taşeronların kucağına bırakmayacaktır. Ülkücüler Sayın Meral Akşener ve dava arkadaşlarının öncülüğünde milli uyanışı başlatmıştır. Bu kutlu yolculuk Allah'ın izni ve lütfuyla başarıya ulaşacaktır. Buna inancımız tamdır. Bizlerde bu büyük yürüyüşü desteklediğimiz için şu an itibariyle (03.05.2016) görevden alınmış bulunmaktayız"

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: çelebi 04 05 2016 18:37
ne kadar çabalasa çırpınsa nafile. akp osmaniye m.vekili bahçeli bu selin önünde duramayacak. bu saatten sonra ben yanlış yapmışìm dese bile nefretle hatırlanacak.

3. Yorum: milat 04 05 2016 17:28
benim eşim eski solcu,maocu,dev-solcu idi,maksat ağaç değildir deyip polise askere saldıran,tüyü bitmemiş yetimin malını yani devletin malına zarar verenlerin,taksimde apo posteri altında türk bayrağını yakan isyancılarla birlikte olan oğluna gezide ben ona destek verdim diyen biri hemde fetö bağlıntılı olduğu idda ediliyor ise mhp de nasıl genel başkanlık yapacak. cemaatin bütün elemanları var gücüyle meral hanım için televizyonlarda gazetelerde sosyal medyada canhıraş destek vermeleri garip değilmi.baykal ve mhp 9 genel başkanına yapılan kumpas gibi yeniden bir operasyonmu çekiliyor mhp ye acaba ?.süleyman demirel ünv.bilgi işlemde ele geçirilen belgede gülenin talimatı olan "meral akşenere sahip çıkın.kendisini koruyun" ifadeleri. içişleri bakanlığı döneminde ülkücü polisleri pasifize edip cemaate yakın polislere kıyak geçti yorumları hep birer soru işareti

2. Yorum: ümmet bayrak 04 05 2016 15:59
devlet bahçeli türk islam davasının bir neferi değildir ve olamazda.recep tayyip erdoğanın üvey kardeşidir ve onun çizgisindenden yürümektedir.
bu davaya gönül vermiş gerçek ülcüler bu şahıs bu koltukta oturduğu sürece üç hilale ne yazık ki oy veremez...ve başka yerede gidemez...

1. Yorum: ülkücü 04 05 2016 14:18
parti içinde parti kurulmaz reisimiz bahçelidir bu böyle biline


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

85305


Tasarım:DtGaNi