Yayın Tarihi:06 05 2016 00:20(2997)

MHP Boyabat İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması

MHP Boyabat İlçe Başkanlığı, bugün (5 Mayıs 2016) bir basın açıklaması yayımladı. Basın açıklamasını sizinle paylaşıyoruz.

Çok kıymetli hemşehrilerimiz, dava arkadaşlarımız,

7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından izlenen akıl almaz ve izah edilemez politikalar ve stratejiler sonunda, tekrarlanan ve 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan seçimlerde uğranılan büyük oy kaybı ve mağlubiyet, milletvekili sayısı bakımından bölücülerin uzantısı bir partinin altında kalmak, MHP camiasında büyük bir hayal kırıklığı ve travma meydana getirmiştir.

Bu hayal kırıklığı ve travmanın sorumlusu olanların, sorumluluğun gereği olarak hesap vermelerinin sağlanması için Olağan Üstü Tüzük Kurultay talebinde bulunan ve en önemlisi yeterli sayının iki misli imza veren Üst Kurul Delegelerimize destek veren çok sayıda il ve ilçe teşkilatı görevden alınmış, bazı il ve ilçe teşkilatlarımız ise istifa etmiştir.

Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti'nin, devamında Milliyetçi Hareket Partisi'nin bekası, bizim oturduğumuz makam ve mevkilerden daha önemli olduğu için Boyabat İlçe Başkan ve İlçe Yönetimi olarak istifa ediyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi
Boyabat İlçe Başkanlığı

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: vatansever 09 05 2016 00:57
milat isimli yorumcu anlaşılan o ki sen bir akplisin bu şuradan belli oluyor düne kadar eleştirdiğiniz bahçeliyi baş üstünde gösteriyorsunuz tabi ki göstermelik ama n bahçeli gitmesin yoksa iktidar bize hayal olur diyelim ki meral hanım sizin dediğiniz gibi paralelci diyelim ki sizin dediğiniz gibi iç işleri bakanlığında söylediklerinizi yaptı peki bu akp değilmiydi ne istediyseler yaptık diyen ne oldu da araları açıldı aslında hepimiz biliyoruz niye araları bozuldu davutoğlu örneğinde olduğu gibi harcamayacakları adam yoktur

5. Yorum: 3.yorumcuya 06 05 2016 18:46
3.yorumu yazan haha rumuzlu yorumcu sen haberi nasıl vehangi kafayla okudun.açıklamada zaten yazıyor istifa ettiklerini.ilçe başkanı ve yönetimi istifa etmiş zaten.bendende sana haha

4. Yorum: milat 06 05 2016 17:30
benim eşim eski solcu,maocu,dev-solcu idi,devletin polisine askerine saldıran,taksimde apo posteri altında türk bayrağını yakan isyancılarla birlikte olan oğluna gezide ben ona destek verdim diyen biri hemde parelel bağlıntılı olduğu idda ediliyor ise mhp de nasıl genel başkanlık yapacak.cemaatin bütün elemanları var gücüyle meral hanım için televizyonlarda gazetelerde sosyal medyada canhıraş destek vermeleri garip değilmi.nazlı ılıcak destekliyor,bank asyanın imtiyazlı ortağı osman güldaş finansal destek verdiği idda ediliyor,hatta hdp li ece temel kuran bile akşener diyorsa,baykal ve mhp 9 genel başkanına yapılan kumpas gibi yeniden bir operasyonmu çekiliyor mhp ye acaba ?.süleyman demirel ünv.bilgi işlemde ele geçirilen belgede gülenin talimatı olan "meral akşenere sahip çıkın.kendisini koruyun" ifadeleri. içişleri bakanlığı döneminde ülkücü polisleri pasifize edip cemaate yakın polislere kıyak geçti yorumları hep birer soru işareti

3. Yorum: haha 06 05 2016 04:33
boyabat mhp ilçe başkanlığı türkiye için gelecek için derhal yarın istifanızı verin akp yi alttan destekleyen akp nin 2. partisi olmaktan çıkın. meral akşeneri yada sinan oğan'ı destekleyin

2. Yorum: ilçe başkanı 06 05 2016 02:51
bu boyabat mhp ilçe başkanın ismi yokmu yoksa oda mı istifa eddi

1. Yorum: çelebi 06 05 2016 01:57
teşkilat doğru olanı yapmıştır. aynı karakterli duruşu görevden alınan sinop il başkanlığının yerine getirilen ''mal bulmuş mağribilerin'' de göstermesini bekliyoruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

97844


Tasarım:DtGaNi