Yayın Tarihi:08 05 2016 04:10(1960)

Gerze'ye cenazeye gelen otobüs kaza yaptı: 22 yaralı

Gerze'nin Şeyhli Köyü'ndeki cenaze için, İstanbul'dan cenaze yakınlarını Gerze'ye götüren otobüs, TEM yolunda tıra çarptı, otobüsteki 22 kişi yaralandı.

TEM otoyolunda, cenazeye gidenlerin bulunduğu otobüsün tıra çarpması sonucu 22 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Musa Alkaya idaresindeki 34 LA 2811 plakalı otobüs, TEM otoyolunun geçtiği Yeniçağa ilçesi yakınlarında önünde seyreden Kasım Kılıç'ın kullandığı 27 HS 497 plakalı boya yüklü tıra arkadan çarparak, devrildi. Kazada, otobüs sürücüsü ile aynı araçta bulunan 21 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bolu'daki hastanelere kaldırıldı.

Otobüsün kaldırılması için trafik ve karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürürken, yolda ulaşım tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı.

Kazanının bir anda meydana geldiğini ifade eden yolcular, "Kazanın nasıl olduğunu bilemiyoruz, uyuyorduk. Otobüs devrildi. Arka camı kırarak dışarıya çıktık. İstanbul'dan Sinop'un Gerze ilçesine bağlı Şeyhli köyüne cenaze için gidiyorduk." dedi.

Haber: Gerze Gündem

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67106


Tasarım:DtGaNi