Yayın Tarihi:08 05 2016 20:17(828)

CHP’li Karadeniz: Annelerin Sevgisi Türkiye'nin de Geleceğidir!

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Anneler Günü’nü kutladı. “Sizin sevginiz, sizin şefkatiniz ve sıcaklığınız her evladın yaşamına güç veren en yüce değerdir” diyen Karadeniz, annelerin sevgisinin aydınlık Türkiye’nin de geleceğinin garantisi olduğunu vurguladı. Karadeniz’in mesajı şöyle:

“Değerli, kutsal annelerimiz!

Bugün sizlerin günü. Sadece böyle bir özel günde değil, her gün, yaşam boyu, yüreklerimizde sizleri özel kılan kutsal bir değeriniz var.

Sizin sevginiz, sizin şefkatiniz ve sıcaklığınız her evladın yaşamına güç veren en yüce değerdir.

Sevgili anneler, sizler bu toplumu yaratan kutsal varlıklarımızsınız.

Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınlarını inşa edecek çocuklarımızın analarısınız.

Sizler annelik sorumluluğu ile ülkemizin en zorlu dönemlerinde mücadeleyle, azimle, fedakarca bütün engelleri aşmaya çalışan kadınlarımızsınız.

Tarlada, bahçede, fabrikada, her alanda emek veren, alın teri dökerek evine ekmek götüren, çocuklarının mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için mücadele veren annelerimizin sevgisi aydınlık ülkemizin de geleceğinin garantisidir.

Değerli anneler! Ülkemizin içinde bulunduğu şartlardan ve üzerinde dolaşan karanlık bulutları dağıtmanın zamanıdır. Sizlerin sevgisiyle, şefkat ve sıcaklığı ile birlik ve beraberlik içinde yarınlarımızı inşa etmek istediğinize yürekten inanıyorum.

Bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizi yetiştiren ama Onlar’ın acısı ile yürekleri dağlanan annelerimize bir kez daha sabır diliyor, ellerinden minnetle öpüyor, şehitlerimizi saygı ile bir kez daha anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, siz kutsal varlığımız değerli annelerimizin anneler gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ben 11 05 2016 14:45
daha bir ay önce saygısız genel başkanınızın bir bayana söylediklerini unutmadık tutmuşsun utanmadan anneler gününü kutluyorsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

366473


Tasarım:DtGaNi