Yayın Tarihi:11 05 2016 17:23(2119)

Çöp Aracının Yerinde, Ambulans veya İtfaiye Olsaydı?

Boyabat Belediyesi temizlik hizmetleri görevlileri, son zamanlarda bazı sokaklarda çöp konteynerine ulaşmak için sürücü veya araç sahibini anons yapmak zorunda kalırken, bazen de sürücü ve araç sahiplerini çevredeki kahvehanelerde, işyerlerinde aramak zorunda kalıyor.

Uygunsuz park edilen araçlar, temizlik hizmetleri görevlilerini zor durumda bırakarak, görevlilerin hizmet yapmalarını da aksatıyor. Belirli bölgelerde araç park yasağı nedeniyle vatandaşlar araçlarını ara sokaklara park ederken, peşinden bu tip sorunları da getiriyor.

Yetkililerin gerekli olan çok katlı otopark veya araç park alanı hazırlamadan park yasağını uygulamaya koymaları ve ben yaptım oldu zihniyetiyle hareket etmeleri vatandaşı mağdur etmektedir. Bu kararı alan yetkililerin kendilerine özel araç park alanlarının bulunması, halka karşı artık saygısızlık boyutuna gelen ve her yere çakılan duba uygulaması tepki çekmektedir.

Bütün bu olumsuzlukların üzerine temizlik hizmetleri görevlilerinin bu durumunu gören vatandaşlar “Şimdi buraya acil bir hasta için Ambulans veya oluşan bir yangın için İtfaiye gelseydi ne olacaktı, bu araçlar buraya nasıl girip, nasıl çıkacaktı?” diye sorarak, “Sembolik işlerle uğraşılacağına acilen otopark yapılamaz mı?” şeklinde tepki gösterdi.

Haber: Boyabat Haberleri.net - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: kadir 11 05 2016 22:47
yeni mahalleliye katılıyorum. kumluk mahallesinde ki sokakları çift yönlünlü yerine tek yönlü trafik aksa bu sıkıntıların hiç biri
olmaz

1. Yorum: yenimahalleli 11 05 2016 21:03
evet baya baya sıkıntı bu durum. ozellıkel yuzme havuzunun oldugu her ıkı sokak cok dar. kumluk mahalleslı kolaz marketın oldugu. onun bır ustu beytarla camının oldugu ve ataturk ılkokulun oldugu sokak. yıldız mahallesınde bır kac yer mesela a101 oldugu sokak. arka kısmına bakan cadde dar . bır orneke devam edecem : kolaz marketın oldugu sokak bedlıye kaldırıp yapmıs he ıkı tarafa araclar kaldırıma cıkmıs. nereye park edecem olayı yok kutuphane arkası bos. ama yokkkk herkez evının onune park edecek. sabah bınıp gudecek nıye yurusunler. beledıye suc var bıraz daha yuksek yapması lazımmmmdı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

92189


Tasarım:DtGaNi