Yayın Tarihi:14 05 2016 16:57(1642)

Arkasında hükümet var !

"6 yaşındaki çocuk evlenebilir" diyerek tüm Türkiye’nin büyük tepkisini çeken Sosyal doku vakfı başkanı Nurettin Yıldız’ın konferans masraflarının devlet kasasından ödendiği ortaya çıktı.

12 Mayıs Perşembe akşamı Sinop’ta “Bu zamanda sabır“ isimli konferans vermek isteyen fakat Sinopluların protestoları sonucu konferans veremeden şehri terk etmek zorunda kalan Nurettin Yıldız’ın Sinop’taki konferans masrafları için Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün devreye girdiği belirlendi.

MÜDÜRLÜĞÜNÜZ BÜTÇESİNDEN KARŞILAYIN

Bakan adına genel müdürü vekili Serdal Eravcı imzalı 59777454-180.99/E.36155 sayılı Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne gönderilen yazılı emirde, Nurettin Yıldız’ın vereceği Sinop’taki konferans masraflarının “il müdürlüğünüz bütçesinden karşılanması kaydıyla genel müdürlüğümüzce uygun görülmüştür“ denilerek, devletin kasasından ödenilmesi istenildi.

Haber: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: erol 17 05 2016 19:26
yazıklar olsun tam bir rezalet o kadar işsiz insan varken paralar nerelere gidiyor.

2. Yorum: madem öyle 14 05 2016 18:39
bu hasta ruhlu kişiye sahip çıkanlar acaba kendi 7 yaşındaki kızlarını 25 yaşındaki birisiyle evlenmesine izin verirmiydi

1. Yorum: neden hayret ediliyor ki? ... 14 05 2016 18:04
sinop ve ayıncık halkını, bu duyarlı davranışlarından dolayı kutlarız.
böyle hasta ruhlu, beyinleri uçkurlarında olan kişileri konuşmacı diye destek verenleri de kınamak, eleştirmek çok doğal bir davranıştır.
bu düşüncede olan kişilerin konuşmalarını öncelikli olarak hükümet kurumlarının karşı çıkmaları gerekirken, destek vermeleri, olanaklar sağlamaları çok üzücü bir durumdur!
hükümet, gerek dini konularda gerekse gençliğin yetişmesinde işi vakıflara derneklere cemaatlere bırakınca hem dini değerlerimiz, hem de yetişen yeni gençlik zarar görüyor, yara alıyor, zedeleniyor!..
artık açık ve net olarak görülüyor, hükümet böyle kuruluşlara maddi ve manevi destek veriyor!
ne kadar, yok öyle şey diye işin üstünü örtmeye çalışsalar da artık mızrak çuvala sığmıyor!..
halkta tepkisini göstermesin mi?..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74559


Tasarım:DtGaNi