Yayın Tarihi:14 05 2016 17:12(1485)

Nazım Mavış; Bu zorbalığı kınıyorum!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş: Şehrimizin kimliğiyle bağdaşmayan bu zorbalığı kınıyorum!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, önceki gün yaşanan olaylar ardından yazılı açıklama yaptı.

Sinop'ta Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı İlahiyatçı Yazar Nurettin Yıldız’ın vermesi planlanan konferansın yaşanan protesto ve olaylar sonrası iptal edilmesi ardından AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş yazılı bir açıklama yaptı.

GEREKLİ TAHKİKAT YAPILACAKTIR

Nazım Maviş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Engin hoşgörü ortamıyla bilinen Sinop’umuzda yaşanan şiddet olaylarını, kendini bilmez küçük bir güruhun kentimizin kimliğiyle bağdaşmayan bu zorbalıklarını şiddetle kınıyorum. Yasal izinleri alınan her türlü konferansın, şiddeti ve suçu teşvik etmediği sürece, engellenmesi kabul edilemez. Olan bir yasal hakkın zorbalıkla, vandallıkla, şiddetle gaspından başka bir şey değildir. Kimse kimsenin bir konferansı dinleme hakkını sırf konuşmacının fikirlerine katılmadığı ve karşı çıktığı için engelleme hakkına sahip değildir. Bu çağdaşlık kisvesi altında yapılan düpedüz bir faşistliktir; zorbalıktır. Konuyla ilgili İç İşleri Bakanımıza gerekli bilgiler iletilmiş olup, yaşanan olay hakkında gerekli tahkikatlar yapılacaktır. Hoşgörü kentimiz Sinop’ta bir daha benzer olayların yaşanmamasını temenni ediyorum"

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: halis 17 05 2016 16:40
bu sahsı kınama cesaretini, yürekliliğini gösteremeyenler yanında yer alacaklar. işte tamda böyle. ortada kalma lüksleri yok. ya taraf olacaklar yada bertaraf. vicdanın sesi ne diyor? kimsenin umrunda değil. erezyona uğradı kişiler önce birer birer sonra biner biner!!

11. Yorum: murat 16 05 2016 18:38
adamların zihniyeti aynı olduğu için tabiiki kınayacak. tebrik etmesini mi bekliyordunuz.

10. Yorum: 9.köy 16 05 2016 16:56
yazıklar olsun bu adamı kendilerine vekil olarak seçerek tbmm ne gönderenlere!!!

9. Yorum: yazık 15 05 2016 16:21
sayın vekil resmen küçük yaşta evlenmeyi tecevüzü savunacak kadar haddini bikmez birine hesap sormayıp buna tepki gösteren halka ne hesabı sorarsınız yazık cokk yazık

8. Yorum: . 15 05 2016 06:32
- “6 yaşında çocukla evlenilebilir” diyordu bu herif!; yani daha okula bile başlamamış; çocukluğunu yaşamakta olan birini bu zihniyet koynuna “karı” olarak alabilecek kadar iğrençti.
-yine bu kişi; çalışan kadınlarımız için “fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor” diyebiliyor, açıkça çalışan kadını fahişe olarak görebiliyordu!
-kadın düşmanlığı bununla da bitmiyor; “kadın spiker izlemek günahtır” diyerek yeni bir zekâ gösterisi yapıyordu!
-son rezaleti de “kadınlar dayak yedikleri için sabaha kadar şükretmelidirler” açıklamasıydı!
-sinop a yine gelecekmiş.5-18 yaş arası kız çocuklarını saklatınız.

7. Yorum: öskan 15 05 2016 05:39
sayin vekil madem hosgörüden bahsediyosunuz o zaman bende o adamin 6 yas evlenmesi konusunda söyledigine katiliyorum bende size diyorumki torununuz varsa 6 yasinda allahin emri ile istiyorum ama benim söylemimde fasistlige kurban gitmesin yaziklar olsun o okudugun imamhatibe okudugun kuran sizden hesap sorsun ama yadirgamamak lazim sizin sayenizde erenlik parki genc kizlarin 13 14 yasinda elletme parki oldu.vicdanlarini kisiliklerini ahlaklarini düzene satanlara allah en büyük belayi versin yarabbim cok büyüksün

6. Yorum: haha 15 05 2016 04:42
nazım maviş dine yakın olucam diye sağ solu övüyor iştee 1 dönem daha milletvekilliği kapma peşinde mikrofona da besmele çekerse 1 dönem daha götürür

5. Yorum: boyabatlı 15 05 2016 04:21
sayın vekil günaydın

4. Yorum: bırakın bu işleri 15 05 2016 02:15
adam , 7 yaşında ki kızlarla evlenilebilir diyor bu kadar seviyorsanız gidin el kadar çocuklarınızı 40 lık adamlarla evlendirin arabistan yapın burayı hoca bozuntusu siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bunun gibi hoca müsfetteleri son zamanlarda hayli çoğaldılar sebep para var bu ülkede en güzel en basit iş zaten din istismarcılığı önce araştırın ayyaş mış siz kimsiniz bis sizsiniz demi müslüman pehhh???

3. Yorum: evet 14 05 2016 21:42
konuşmacı fikirlerini kendi fikrim diye açıklasa sıkıntı yok. islamın anlayışı bu diyor. şöyle dese benim islami algılayışım bu yine sıkıntı yok. ancak diyanetin adının geçmesi konferansta diyanetin de anlayışı bu sonucunu çıkarır ki bu durum beni aşar

2. Yorum: bir adam(!) 14 05 2016 18:50
bir adam çıkıyor,
diyor ki!
evlenmenin yaşı yoktur!
taaaaa 6 yaşlara kadar iniyor!
kız olsun, oğlan olsun
ister yaşça büyükleri, küçükleri fark etmez diyor!..
ve bu adam alıyor çantasını eline,
il il, ilçe ilçe bu düşüncelerini anlatmaya çıkıyor!
bu çağda bunlar nasıl bir düşüncedir diye tepki vermesi gerekenler, bakıyorsunuz ki destek veriyorlar!..
buda ayrı bir utanç tablosunu oluşturuyor!
bu düşüncede olan kişilere destek verenlerin, olanaklar sağlayanların bu düşüncelerin engellenmesi adına karşı çıkanlara en ağır sözlerle hakaret edenlerin nasıl bir ruh hallerinin olduğu, nasıl bir vicdana sahip oldukları, duyumlarının köreldiği noktasında olduklarını ister istemez düşünüyorsunuz!
hangi çağdayız?..
hangi çağın düşünceleri ile uğraşıyoruz?..

1. Yorum: keşke 14 05 2016 18:06
sayın vekil keşke islama zarar veren bu tip insanlarıda verdikleri saçma sapan sözlerinden dolayı kınasaydınız


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

124113


Tasarım:DtGaNi