Yayın Tarihi:16 05 2016 22:51(3051)

Voleybolda Bir İlk, "57 Boyabat Gençlik" Türkiye Finalleri'nde

57 Boyabat Gençlik Spor Kulübü, grup müsabakalarında birinci olarak, Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Kulüpler Arası Genç Erkekler Grup Müsbakaları, 4 - 7 Mayıs 2016 tarihleri arası Kırıkkale'de düzenlendi.

Mustafa Kalıpçı'nın başkanlığını yürüttüğü 57 Boyabat Gençlik Spor Kulübü, namağlup yani hiç yenilmeden grup müsbakalarından çıkarak, Sinop spor tarihinde, Türkiye Finalleri'ne ilk spor kulübü oldu.

30 Mayıs - 6 Haziran 2016 tarihleri arasında İzmir Gazi Emir Fuar Alanı'nda gerçekleşecek olan şampiyonaya antrenörler Ömer Örnek ve Tunay Özsoy tarafından hazırlanan 57 Boyabat Gençlik Spor Kulübü'nün muhtemel rakipleri arasında;
Ankara Bölgesi'nden Ziraatbank, Halkbank, Milli Piyango, Mahir Başer, Eser Spor,
Bursa Bölgesi'nden Tofaş Spor, İnegöl Belediyespor,
İstanbul Bölgesi'nden Galatasaray, Fenerbahçe, Büyükşehir Belediyespor, Es Spor, Beşiktaş, Okyanus Spor,
İzmir Bölgesinden Arkas Spor, Tevfik Fikret Lisesi, Menderes Belediyesi bulunuyor.

57 Boyabat Gençlik Spor Kulübü, Sinop'u temsil etme gururu içinde, tüm Sinoplulardan, maddi ve manevi destek bekliyor. Buradan özellikle yetkilere sesleniyoruz.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: artık uyanın!! 27 05 2016 15:22
değerli boyabat halkı,

günümüz şartlarında bir ilin veya ilçenin tanıtımını yapmanın yollarından biri de spor kulüpleridir. aynı zamanda o ilin gençlerini spor yapmaya teşvik etmekte, kötü yollara girmelerini önlemektedir. bunlar gibi birçok faydasını saymak mümkündür. fakat maalesef bu konuda yıllardır bir gelişme katedemedi boyabat. artık "boyabat" ismi için bir araya gelmeliyiz. futbol gibi büyük bir ekonominin içinde yer alamayacağımızı düşünürsek salon sporları boyabat için büyük bir fırsat olacaktır. bir öncüye ihtiyacımız var, belki boyabat belediyesi bu konuda öncü olabilir. gençlerimize yapılan yatırım en büyük hayırlardan biri olacaktır.

boyabat'a yıllardır bu ve benzeri gururları yaşatan, değerli beden eğitimi hocalarımıza teşekkür ederim. iyi ki varsınız.

2. Yorum: boyabat halki 19 05 2016 05:42
bütün gençlerimizi ve kulüp heyetimizi canı gönülden tebrik ederim fakat bu gençlere bakilmiyor arkadaşlar yaziktir günahtır bir boyabat halkı olarak her şeye gücümüz yetiyor fakat bu gençlerimize maddi destek sağlanmiyor yazık çok yazik boyabat halkina....!!!!

1. Yorum: ahmet ağaoğlu 17 05 2016 07:29
gençleri ve onları yetiştiren hocalarını tebrik ediyor eğer varsa sponsorlarınada teşekkür ediyorum.yapacakları maçlarda başarılar diliyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

379550


Tasarım:DtGaNi