Yayın Tarihi:17 05 2016 20:57(3776)

Durağan'da Dolu Hasara Yolaçtı

Bugün, 17 Mayıs 2016 Salı günü saat 14:00'de Durağan'da aniden bastıran dolu hasara yol açtı. Ceviz büyüklüğündeki dolu araçlarda, bahçelerde ve ağaçlarda hasara yol açtı.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: acı,keder,kin 18 05 2016 16:43
hahaha ümmet durağanda dini alet edip edip onun bunun cebinden dalavereyle ne kaaparım diye dürüst görünüp hacılarım,hoca geçinenlerin tepesine yağsın masumları korusun rabbim hakkım olanlara hiç sıkıntı yokken büyük sıkıntı varmış gibi eziyet ednlere yer yarılırda rabbim içine çeker başlarına taş yağar inş.hakkımı helal etmiyorum yaşattıkları acının bin beterini yaşatır inş.rabbim mal gibi böğürtecek evlat acısı,hastalık verirde pislik yapmaya dermanları kalmaz gece gündüz hep rabbime yalvarıyorum verdikleri acı kadar acı yaşasınlar, böyle deme günah dediğinizi duyar gibiyim ama acı konuşturuyor insanı rabbim affetsin

1. Yorum: ümmet 18 05 2016 02:04
geçmiş olsun durağana özelliklede o afette kaçacak yer bulamayan canlılara hayvanlara bitkilere.yalnız bu pek imanlı pek müslüman duğağanımıza beklemezdim bu afeti.akp durağanda yüzde 84 oranında oy almış belkide ümmetin liderinin duasını almış biryer.zaten durağanın bir köyünde ilan edilmişti ümmet liderliği.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

106197


Tasarım:DtGaNi