Yayın Tarihi:20 05 2016 16:59(3609)

Abdullah Eravcı, Boyabat MYO'da göreve başlıyor

2012 yılı Kasım ayından bu yana Sinop Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı görevini sürdüren Abdullah Eravcı, Sinop Üniversitesi Boyabat Meslek Yüksekokulundaki yeni görevine başlamadan önce Vali Çetinkaya’ya veda ziyaretinde bulundu.

Sinop Üniversitesi Boyabat Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Perakende Satış, Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünde öğretim görevlisi olarak hizmet verecek olan Abdullah Eravcı, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yurt dışı olmak üzere çeşitli görevlerde bulunmuş, 2012 Kasım ayından itibaren de İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini sürdürmekteydi.

Vali Çetinkaya, kendisine veda ziyaretinde bulunan Abdullah Eravcı’ya  İl Özel İdaresinde yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederek yeni akademik görevinde başarılar diledi. Abdullah Eravcı, bugün yapılan İl Encümen toplantısına da son kez katıldı.

Abdullah Eravcı’nın görevinden ayrılması sebebiyle İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde, Vali Çetinkaya, Sinop Üniversitesine geçiş yapan Abdullah Eravcı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek yaptığı başarışı çalışmalar için kendisine başarı belgesi takdim etti.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde, Vali Çetinkaya’nın yanı sıra, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mehmet Yüzer, Gerze Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Bülent Bayraktar, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, İl Özel İdaresi birim amirleri ve çalışanları katıldı.

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: halk tanesi 31 05 2016 04:45
ilgili kişi hakkındaki yorumum yayınlanmadı ama doğruydu sayın gazete çalışanları. neyse sağlık olsun allah var gam yok bunu yayınlamaya da gerek yok sallamadık doğru söyledik bilin istedim.

12. Yorum: vatandaş2 25 05 2016 14:33
artık öyle bir hale geldi ki hoca, ilahiyatcı denince köşe bucak kaçıyorum.

11. Yorum: hikmet 23 05 2016 20:55
bu bölüm açılmadı öğrencide almıyor sayın haberi yapan gazeteci arkadaş birde onu da yerinden öğrensen. yök kurumu bu işe izin vermedi. sonra emlak ve pazarlama bölümü herkesin de anlayacabileceği gibi yapı inşaat mimari gibi eğitim alan mühendislerin alınması gereken bir bölüm bu kişi ilahiyat mezunu ise sinop'te ilahiyat fakültesine başlayabilir niye açılmayan bölüme başladı diye haber yapıyorsunuz. haksızlıklar ülkesi türkiyem.

10. Yorum: ehil 22 05 2016 06:41
olmadı yapamadık
allah resulunun sozunu tutamadik.
hani işin başına liyakatli olanlar gelecekti
hani işler uzmanına verilecekti
hep derdik hicret sırasında yol rehberi müslüman değildi. işin uzmaniydi.
sunnet olan da buydu.
hocam iyidir kıymetlidir de... ılahiyat fakültesine ogretim gorevlisi olaydi lafimiz yoktu amma bu olmamış sanki...

9. Yorum: usta 22 05 2016 04:52
hiç bir özelliği olmayan düz bir memur.neymiş efendim bi kaç yabancı dil biliyormuş..oturduğu makamada hiç bir faydası olmadan da oradan da başka bir yere geçiş yapmanın peşinde olacak,şimdiye kadar yaptığı gibi...hayırlı olsun demekten başka ne diyelim..

8. Yorum: niyazi öztürk camikebirma ... 21 05 2016 20:45
sayın hocam hayırlı uğurlu olsun allah başarılarını arttırsın. selamlar.

7. Yorum: mustafa günal (seçim) 21 05 2016 02:34
allah hayırlı uğurlu eylesin, yeni görevinizde başalarınızın devamını diler saygılarımı sunarım. ilçemize tekrar hoşgeldiniz. sevgilerimle.

6. Yorum: halk 21 05 2016 01:34
2. yorumcu doğru söylüyor. her yerde yok un bu bölüme izin vermediği konuşuluyor. sebebi de kritere uymayan hoca olarak söyleniyor.

5. Yorum: evet 20 05 2016 21:47
ne yaptığınıda yazsanız arkadaşlar. büyük işler yaptın. çığır açtın. bilmiyoruz ki o işler neler lütfen söyleyin. gerçi bir ilahiyatçının pazarlama, satış ve emlak yöneticiliğine atanması kabiliyetli biri olduğunu gösterir ama yine de geçmişteki projelerini merak ettim.

4. Yorum: duragan 20 05 2016 20:33
abdullah eravcı ismi gittiği her yerde işini en iyi şekilde yapan demektir.yeni görevinde de başarılar dilerim.

3. Yorum: ilginç 20 05 2016 18:33
ilahiyatçı birinin bu bölüme atanmasına en çok karşı çıkması gereken, yine ilahiyatçı olması gerekirken kendileri söz konusu olduğunda hak ve hukuku bi kenara koymaları düşündürücü.'insan gerçekten hayret ediyor'

2. Yorum: halil 20 05 2016 17:51
anlıyamadığım bu haberin içeriğinde bu bölüm açılmıyor yök izin vermedi diye biliniyor öğrenci almıyor hoca nasıl alınabiliyor bunun haber niteliği ne? sonra bu bölüme mühendis niteliğindeki insanlar sınav kapılarında beklerken onların alınması gerekmez mi hak yiyen yiyene türkiyesi....

1. Yorum: vatandaş 20 05 2016 17:32
hocam şimdiden hayırlı uğurlu olsun.gerçekten geçmişteki projelerinizle boyabatta büyük bir çığır açmıştınız.evet inanıyorumki bu kurumdada büyük işler yapmışsınızdır fakat burada geçirdiğiniz süreyi eğitime verdiğniz katkı açısından düşünürseniz bir kayıp olarak görmekteyim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

78913


Tasarım:DtGaNi